Categorie├źn
Uni VV 1

Het “de Beukelaer effect”

Univv-Redichem 3-1 (1-1)

Univv begon in dezelfde opstelling tegen Redichem als het tegen DFS gedaan had. Laatste man Wouter de Beukelaer was nog altijd geblesseerd maar door de longontsteking van trainer Wil de Haard was hij gepromoveerd tot vervangend trainer. Hij zag dat Univv niet al te sterk aan de wedstrijd begon. Er werden te weinig duels gewonnen en de sterk spelende Michiel Heitink kon vanaf de 16 de 0-1 aantekenen. Het spel bleef in de eerste helft slecht maar Univv had slechts een goede aanval nodig om de gelijkmaker aan te tekenen. Een goede actie van Huub Meijerink werd zeer kenmerkend binnen gelopen door Mathijs Mol 1-1. Met die stand ging men in Nijmegen ook de rust in. De tweede helft werd Barry Scheers als linksback geposteerd die dat uitstekend deed. Hij speelde spits Willem Klaassen in die middels een individuele actie zijn man passeerde en de bal met een subtiele stift over de keeper van Redichem wipte. Univv vergat weer eens door te drukken waardoor Redichem nog een grote mogelijkheid op de 2-2 kreeg. Opnieuw was het Michiel Heitink die vanaf links door kwam maar dit maal raakte hij de paal. Kort daarna was het wederom Huub Meijerink die Willem Klaassen een niet te missen kans bood 3-1. De laatste 10 minuten leek er zowaar op balbezit gespeeld te worden door Uni wat hoop gaf voor de volgende wedstrijden. Voor het eerst werd een wedstrijd gewonnen met meer dan een doelpunt verschil. Met 6 punten uit 2 wedstrijden mag met recht gesproken worden van het “de Beukelaer effect”. Ondanks dit succes hopen we toch op een snel herstel van zowel de Beuk als van trainer Wil de Haard die de wedstrijd vanachter glas uiteindelijk winnend afgesloten zag worden.

Opstelling:
Bas
Joost, Sjoerd, Chris, Pim (Barry)
Mathijs (Pieter), Bruno, Huub, Gerben
Bert (Koen), Willem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.