Categorieën
Uni VV 1

Uni VV geeft winst nog bijna uit handen

Univv begon sterk aan de eerste helft. Waar het probleem de laatste weken zat in het creëren van kansen waren er nu kansen te over. De verdediging van DFS verdedigde keer op keer slordig uit waardoor het binnen het half uur 3-0 stond maar dat had nog veel meer kunnen zijn. Er was nog meer tegenspoed voor DFS toen een middenvelder natrapte tegen een op de grond liggende speler. Toch haalde DFS de rust met 3-0 waarin het het laatste kwartier zelfs iets beter ging spelen. Na rust werd al snel de 4-0 aangetekend en leek de vraag alleen nog hoeveel het zou gaan worden. Univv werd wat gemakzuchtig en stopte met voetballen. Ondanks de man meer situatie werd er niet meer op balbezit gespeeld. De uitstekende nummer 10 van DFS zakte vanuit de spits terug naar het middenveld waar hij met steekballetjes voor veel gevaar zorgde. Door fouten achterin werden achtereenvolgens de 4-1, 4-2 en 4-3 in een tijdsbestek van 10 minuten aangetekend. DFS kreeg zelfs nog 2 kansen op de gelijkmaker maar dat noodlot bleef Univv bespaard. Met de billen samen geknepen kwamen ze de laatste 10 minuten door. Waarna ondanks het wanvertoon in het laatste half uur de 3 punten op het conto mochten worden bijgeschreven

Opstelling:
Bas
Joost, Sjoerd, Christian, Pim (Gijs)
Mattijs, Bruno, Huub, Gerben
Willem (Koen), Bert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.