Categorieën
Uni VV 1

Doet-ie ’t??

Aangezien iemand mij van het tagboard verbannen heeft (kheb inmiddels al 100 berichten geschreven die er allemaal niet opkomen; je reinste censuur, beperking van persvrijheid, ik eis freedom of speech!!!), probeer ik het maar via deze weg: Jongens, bedankt voor de serenade van vannacht. Was weer een gezellig feestje hoorde ik? Browno, als ik jou was, zou ik gaan optreden; 10 keer uitverkocht Gelredome moet lukken…

Vanavond gewoon weer vroeg op bed, morgen weer fit.
Ciao.

8 reacties op “Doet-ie ’t??”

’t Was vooral Willem die de tekst goed kende Gerben! Maar ik ben blij dat je er van genoten hebt. Daar kan toch geen Marco B tegenop :mrgreen:

Gerben, bij deze wil ik mijn excuses maken voor mijn (ons) wangedrag vannacht. Deze excuses gaan ook uit naar Sandra die waarschijnlijk ook ernstig uit haar slaap is gehouden.
Laten we het goed maken zaterdag om half drie.

Dudes! Het tagboard werkt inderdaad klote. Zal mijn best doen het snel te fiksen…
Oh ja, feestjes op donderdag en zaterdag zijn ook klote… Leve de feestjes op vrijdag! Tot zaterdag…

En Woutje, mondje dicht he! 😉

No worries Willem, kheb er vannacht weinig van gehoord (dat is het voordeel van meerdere kamers…). En over Sandra hoef je je al helemaal niet druk te maken: ze gaat vanavond weer naar Borsato; die kun je er dus letterlijk voor wakker maken. Trouwens Bruun, dit keer gaat ze met 4 vriendinnen; nog interesse?

Top!
Zeg maar tegen Sandra dat ik ‘r over een uurtje kom oppikken.

Je mag trouwens best zeggen dat je vanavond ook weer gaat hoor Gerben, niks om je voor te schamen!

Mannen, schitterend dat jullie op het feest waren. Erg gezellige avond waar veel bier gezopen is. Maar ja logisch, als je het beste bier van Nederland schenkt (Nee, geen Heineken Willem). Tot dadelijk, op naar de 3 punten!

Bassie idd 3 uur slapen is te weinig, ik mocht gelukkig iets langer liggen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.