Categorieën
Uni VV 1

Hoogeveldt Gangfeest Donderdag 2 november

Op aanvraag van de oudere garde van UNI staat er weer een echt ouderwets gangfeest op de agenda. Het spektakel zal op donderdag 2 november op gang 86 plaatsvinden en jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd. Dus neem eventueel de vrijdagmorgen vrij, want er gaat goed gezopen worden. Voor 5 euro is er genoeg A-merk bier, wijn en frisdrank. De aanhang is natuurlijk ook van harte uitgenodigd. Dus zet het in je agena!!!!

Groeten Piet

Één reactie op “Hoogeveldt Gangfeest Donderdag 2 november”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.