Categorieën
Uni VV 1

Tagboard

Hier komen de reacties die in het tagboard zijn geplaatst (als het goed is…).

1.519 reacties op “Tagboard”

Vrienden! We kunnen weer ouwehoeren (zonder SPAM!). Dus laat die vrouwen van Bruno maar weer komen! Enne oh ja, ben zaterdag weer langs de kant (en na afloop eindelijk weer eens in Jos) te vinden!

He Mannen, ik heb vrijdagavond een feest in Brussel (succesvolle vrouw he ;))en zal dan zaterdagochtend de trein terug pakken. Mocht ik dus iets later op het sportveld zijn dan kunnen jullie Rinus rustig houden. Groeten!

SMS van Sjoerd: Hey Bruun, ik ben er morgen bij maar het is nog een afwachten hoe mijn knie het houdt. Hoop dat met een pijnstiller weer een wedstrijd kan. Tot morgen!

Grappig die nieuwe foto’s. Ondanks het mislopen van de punten toch een schitterende avond…. Wel beetje moe vandaag! Hopelijk gaan de mooie gemaakte plannen omtrent skidag, carnavalszondag en het weekendje een mooi vervolg krijgen. Tot morgen op de training en zaterdag weer knallen! Adieje wah

Ik heb nog een camel horloge in de aanbieding die is blijven liggen na de training van maandag. Ik vind ‘m echt te lelijk om te houden dus zal ‘m donderdag meenemen.

Heej mannen, 40 kratten bier staan koud. 30 brand en 10 heineken, dus helaas geen grolsh (Sorry Bruun). Eerst lekker trainen en dan ff ouderwets biertjes drinken op een gangfeest! Tot straks!

Heej gozers, ik heb een paar voetbalschoenen gevonden. Maat 45 cupa mondial. Als de eigenaar zich niet snel meldt, zal ik voortaan op deze schoentjes schitteren.

Heel flauw, maar nu is er weer iemand die mijn naam ijdel gebruikt. Onderstaand bericht over die maat 45 is namelijk niet van mij… Blijft een bijzonder tagboard. (alsof ik op maat 45 rond zou willen dartelen)…

Mannen, succes zaterdag en op naar de 3 punten. Vrijdag 1-12 vier ik samen met Sjef mijn verjaardagsfeest op Hoogeveldt gang 38, vanaf 21:30 uur. Hopelijk kunnen jullie ook komen en er zal op verzoek een speciale cola hoek komen. Aanhang is natuurlijk ook van harte uitgenodigd. Officiele uitnodiging via deze site volgt, maar eerst tas inpakken voor Egypte! Groeten pieter en succes zaterdag

heej mannen, ik heb jullie tot in Hurghada horen zingen. Gefeliciteerd. Het doelsaldo is ook weer in ere hersteld. 🙂 Tot maandag of morgen in de stad! Mzzls

Bruun! Net honderden ondervangen spamreacties verwijderd, dus het valt wel mee met de SPAM die wel doorkomt… Grrrrrr! SPAMboeren!

Mannen, zaterdag verzamelen we weer eens bij TRIANON. Om 12:45 aanwezig. Ik verwacht dat jullie scherp zijn, dus vrijdag twee biertjes en dan aan de cola. Ik zal het controleren!

Nou Huubs diagnose durf ik niet in twijfel te trekken. Maar ik loop nu met een veel te groot ingepakte hand, welke 2 weken dient te blijven zitten. 🙁

Als Gijs, Chris, danwel een ander mij iets om de pink kan zetten, waardoor ik donderdag / zaterdag kan spelen graag. Word gek van dat gespalkte ding.

natuurlijk Pi-Air, garanties dat die pink erin blijft krijg je naturlijk niet. gelukkig hebben we Huub die bij een recidief luxatie met tractie de 5e straal weer kan reponeren!

Beste Christiaan. Dat nieuws klinkt als muziek van een perfect gestemde viool in de oren. Zo ben ik in de mogelijkheid om vanavond en/of zaterdag indien de mogelijkheid zich voordoet sportief te kunnen uitleven. Alvast bedankt en tot vanavond.

Mannen, ondanks de nederlaag toch een mooie avond gehad. 1 en 2 samen broederlijk op stap. Gisteren was het erg slapjes, hopelijk kunnen we na de winterstop weer wat klimmen!Wordt er maandag getraind? PS Rubberen korrels tussen je boterhammen is niet aan te raden!

Voorstel: maandag niet trainen, donderdag 19.15 uur trainen, klein uurtje, half negen in de kantine samen een kerstborrel. Zorg ik voor oliebollen..

Gasten! Wordt er trouwens nog gemountainbiked op derde kerstdag? Of moet ik daarvoor bij de oude garde zijn? SLAPPE ZAKKEN! ;-)Fijne feestdagen!

Alle beste wensen mannen! Ik neem nog een aantal weekjes vrijaf vanwege mijn knie. Gisteren wel even de basisplaats zekergesteld middels een bezoekje aan de trainen :-). Het ging hem al wat beter! Over 3 weken MRI uitslag.

Jongens ik ga ’t vanavond niet redden om te trainen, fanatiekelingen kunnen denk ik wel de sleutel ophalen bij ’t ballenhok. Tot donderdag!

He mannen, even een kort bericht vanuit zuid-afrika. Alles gaat goed, de eerst wilde dieren zijn gespot. Binnenkort een langer bericht vanaf een snellere computer….

ik ben er vanavond niet i.v.m. werk. Ik heb een extra voetbalschoen afgelopen donderdag meegenomen (wellicht van Maarten) ik zal de schoen aan gerben laten meegeven.

Mannen, ondanks dat het teamuitje een verplichting is om bij te zijn, ben ik er toch niet. Heb een Midwinter-BBQ bij een vriend die echt BBQ-freak is!

Ja jongens, jullie ook bedankt voor de gezelligheid. Over een paar maanden zijn jullie opnieuw welkom (maar dan 1 etage hoger; gastheer nog onbekend… geïnteresseerden kunnen overigens contact opnemen).

Zo net terug van de vakantie. Ik zie aan de foto’s dat het een mooie avond is geweest. Goed bezig mannen. PS Bruno weet jij waar ik de uitslag kan vinden van roda-psv (ben benieuwd) 😉 Mannen tot vanavond!

Zal vanavond niet meetrainen, maar ik kom wel ff langs om te kijken of het team fit is voor zaterdag. Tijd en plaats v/d wedstrijd vermeld ik later deze avond.

He mannen, We zijn trots op jullie, 6 keer scoren in 1 wedstrijd is niet niks. Verder alles goed hier in het zonnige Afrika, Groeten!

Kom trouwens vanavond waarschijnlijk ook nog wel even. Ga nu nog even proberen hard te lopen. Moet toch ergens m’n energie in kwijt…

He mannen, we zijn trots op jullie, 6 keer scoren in 1 wedstrijd is niet niks. Succes morgen! Groeten uit het zeer zonnige Zuid-Afrika

Mooie uitslagen gisteren. Het tweede was na 23 minuten gestaakt, een kuitbeenbreuk, gescheurde enkelbanden (en gebroken enkel) bij speler van orion 8. Stand was overigens wel 1-2 voor Uni2

Speelt er bij jullie voorin toevallig nog steeds een EHBO-arts? Die moet eens kijken op onze site: fckundedames.googlpages.com en dan bij het wedstrijdverslag van BVC’12 – FCKunde DA2!

Even zonder flauwekul, ik ben die wedstrijd gaan kijken. Mijn huisgenote speelt ook daar. Het was na 20 minuten 4-1, en ik kwam na 23 minuten, en heb geen goal gezien. En ook geen Huub, Gijs of Chris…

Wij waren vooral onder de indruk van de wond die de dokter opgelopen had in de wedstrijd de dag ervoor (voordat wij hem tegenkwamen op de EHBO)

Mannen, ik had van Piet begrepen dat de wedstrijd van morgen ook voor ’trainees’ was, maar ivm competitie zondag word ik geacht in Gendringen te trainen. Toch bedankt voor de uitnodiging! En succes alvast…

Ik weet niet of er animo is maar op 18 mei is er een miniveldtoernooi bij mijn oude club. Team bestaat uit max 8 pers. en je speelt 5-5 met zaalvoetbalregels. ’s avonds kan er dan mooi gestapt gaan worden in maastricht. Ik doe zelf al met een team mee, met snuss en guy etc, maar misschien willen jullie ook wel? Indien gewenst kan ik voor meer info zorgen.

Bas, probeerde je net te bellen, maar een nette dames-stem gaf aan dat je telefoon uitgeschakeld stond.. Als je nog statafels nodig hebt: er staan er een paar bij mij. Ben vanavond wel thuis.

Sorry Gerben, ik had gisteren in de sauna geen plekje om mijn mobiel op te bergen…;-) Kom vanavond niet trainen maar bel je daarna wel even!

Mannen, ik laat een wervelend tv optreden schieten om morgen an te treden. Een goede start van de 3de periode is gewenst, zodat we s’avonds kunnen zuipen bij onze Bas! Gijs tot donderdag!

Mannen, enorm veel succes gewenst vandaag op ons mooie kunstgras! Zodat het een mooi feestje wordt ’s avonds bij Bas. Drei Punkten!! Ik ben overigens vrijdag weer terug. Bert, traditie hooghouden lijkt me; op de gazelle vooravond om 11pm in Trianon?

Heren van UNIvv1, ik heb jullie site ook ontdekt. Vorige, deze en volgende week donderdag kan ik niet trainen i.v.m. een cursus die ik moet volgen. Ik dacht… laat toch effe wat van me horen. Ik hoop maandag as. wel te redden, dus zie jullie misschien dan. Succes zaterdag Groet, Mathijs W.

Jullie ook zo genoten van een heerlijke voetbalmatch? Wat een wanprestatie: 84 minuten fanatasieloos rondtikken… Beetje jammer

Enorme gokpraktijken bij wedstrjd Groniningen – NAC? Benieuwd wat de inzetten waren bij roda voor een 0-0….. Maffia is het…

Gasten! Voor hen die niets te doen hebben op hun vrije zondagmiddag: ik speel vanmiddag, en nog thuis ook! U zijt dus wellekome!

Beste collega-studentenvoetballers,

Zoals jullie misschien al weten vindt op 18,19 en 20 mei het internationale studentenvoetbaltoernooi B.A.R.T. in Maastricht plaats.
Net als voorgaande jaren zullen we er een groot feest van maken en bovendien is dit jaar ons lustrum!
Voor meer informatie: http://www.barttournament.nl

Groeten,
B.A.R.T. commissie

Na de training van maandag zijn er een stel sleutels blijven liggen. Ik heb ze meegenomen dus neem even contact op als je ze terug wil. Je peugeot heb ik trouwens al in de prak gereden dus ik hoef geen vindersloon meer.

Ik heb oefenstof voor je Gerben ;-)http://video.google.com/videoplay?docid=-1772182543376563823&hl=nl Volgende week demonstratie!

Ja Brown, ’s best vet. Ben al in oefening. Ander vraagje: hoe plaats ik content op de site?? (of ben ik via een of ander censuurgebeuren daarvoor afgesloten??)

Je bedoelt hier links? Dan moet je hier onder Meta klikken op ‘websitebeheerder’ en dan kun je bij ‘schrijven’ een bericht toevoegen!

Gasten! Kan jullie geruststellen… Volgend jaar geen schreeuwlelijk in de spits! Die blijft namelijk nog even in Groesbeek!

Gefeliciteerd Jor! Je hebt je dit keer toch niet weer met dat hongerloontje af laten schepen he 😉 Blijf je dan volgend jaar wel onze paardenkop?

Vanochtend vroeg bij de fysio geweest, het bleek er goed uit te zien, maar dat gaan we donderdag testen. We spelen nu trouwens paaszaterdag tegen blauw-geel. Mannen tot morgen, en ik hoop dat het vanavond niet dezelfde ellende wordt als zaterdag.

Deze slappe zak is er vanavond waarschijnlijk niet bij, maar Gijs zal in mijn plaats de ballen oppompen. Tot zaterdag!

Hey mannen, lang niets van me laten horen maar vanavond de 7e is er weer feest in een tent in Elst.Dit keer met hottub!!

Was zeker een memorabel feestje: alle gasten samen in 1 hottub! Ik was wat laat met uitnodigen. Volgend jaar beter. Van harte met het linkerrijtje. Joppe traint bij AZ 2000 (0-9)was het niet?

Ja Huib, goed van je te horen! Waren idd mooie feestjes. 2 juni trouwens ook een bijzonder feest: kan een coryfee als jij niet ontbreken…

Ik zal er zijn! Laten we hopen dat het publiek ons in deze laatste thuiswedstrijd van het seizoen massaal komt aanmoedigen!!!

„Praten, wil je met me praten?
Nee, daar heb ik geen zin in. Heb je de wedstrijd gezien? Toch niet normaal. Drie kwibussen die het helemaal verpesten.”
Wil de Haard nam tijdens zijn laat­ste thuiswedstrijd niet de moeite op te staan voor een aanwijzing.
Stoïcijns keek hij toe. Maar na af­loop was hij erg kwaad over het ar­metierige voetbal. UNI vv verloor met 3-1 van Otterlo. Eén speler ex­cuseerde zich een uur later in de kantine: „ Sorry trainer, maar ik schaam me diep dat we verloren hebben.”
Die ontboezeming deed ‘Rinus’ goed. „Het lag niet aan jou jongen, jij deed je best. Het lag aan die twee kwibussen die ik op moest stellen. Ik schaam me ook. Het leek wel alsof we deze wedstrijd voor een krat bier verkochten.”

Als ‘oud’UNIVVer kan ik me de ergernis van Rinus voorstellen. Eens heeft hij tegen ons gezegd na een dramatisch slechte wedstrijd:”Jullie moeten zien dat jullie een kutje krijgen dan kun je als een stelletje oude wijven gaan voetballen”.

Het vorige bericht was van Toine Lamers, de legendarische schutter die UNIVV in het jaar 1970-1971 naar het kampioenschap schoot. Dus, even respect jongelui!!!!

Mannen, is er donderdag een horloge blijven liggen in de kleedkamer (en heeft iemand die meegenomen? Anders moet ik ff bij het sportcentrum langs…)

Las teletekst van TV Gelderland dat Blauw-Geel kampioen is geworden. In de kampioenscompetie gelijk geeindigd met Gazelle. Nu zijn ze kampieon obv het doelsaldo in de competitie… vreemde regels van de KNVB…

Vanmorgen heel erg vroeg werd mij vriendelijk verzocht hier een berichtje achter te laten. Ik heb blijkbaar een lookalike rondlopen die ook het genoegen heeft gehad Wouter genoemd te worden. Sympatiek als ik ben (en bescheiden naar nu duidelijk mag zijn)doe ik wat mij gevraagd werd. Dixit.

Voor de univv-ers die op een voetballoze zaterdag niets te doen hebben, kom langs in ons nieuwe huisje, beetje hulp kunnen we altijd gebruiken.

Na Otterlo heeft Vios ook SKV uit de playoffs geknikkerd. De Vaassenaren wonnen na 2 doelpuntloze wedstrijden op strafschoppen.

1 lange vraag: Wie komt er morgenavond met de auto naar het trainen en komt via de Heyendaalse weg? Ik zou graag mee rijden ivm loodzware tas (van het tweede)

Bram, je overschrijvingsformulier moet uiterlijk 31 mei binnen zijn bij de KNVB. Je kunt bij je oude club een overschrijvingsformulier opvragen en laten tekenen. Alleen moet iemand (bestuur) van UNIvv het ook tekenen. Je zou Wouter hierover kunnen bellen: 0621598022 veel succes ermee.

Heren, met wie kan ik even overleggen over alsnog afscheid komen nemen van Herr Rinoes? Was eerst erhinderd, maar heb me nu schitterend vrijgespeeld. Dank alvast. John Dekkers.

als je de brief nog hebt gewoon opgeven via mail en wat geld overmaken dan kun je gewoon nog komen. Anders mail wdebeukadhotmail.com

Hey Joris,komt er nog een afscheidslied voor Rinus denk je? Ik brul wel mee, kan ev. zelfs wat tekst verzinnen.Ik ben er pas na het eten. Laat maar wat horen of niet.

Guys! Hoe laat vangt het spektakel aan zaterdag? Sta te trappelen om samen weer eens een balletje te morgen trappen!

Vraagje: heeft iemand (bv Bruno…) de trainingshesjes mee naar huis genomen om te wassen?? We hebben ze zaterdag namelijk nodig bij het afscheid van de trainer. Laat maar horen…

Mannen, schitterend avondje uni in het park. Complimenten Joost! Verder iedereen veel plezier zaterdag bij en met Rinus. Tot volgende week…

Zo… Ik ben wakker en (eindelijk!) bijgeslapen. Was heerlijk, gasten! Dank aan allen, en vooral aan Bruno die mij ook nog eens een rondrit Den Haag in 45 minuten heeft gegeven… Tot ooit! 😉

Vergeet Rijswijk niet! Helaas weigerde mijn JorisJoris dienst 😉 Was zeker een topweekend! De foto’s komen deze week op de site…!

servie – tsjechie, servie, dat italie versloeg tegen tsjechie, gelijk tegen engeland. Begint 18:15 uur in de Goffert…

Snuss en in zullen wegens weinig aanmeldingen niet komen trainen en naar de goffert gaan. Dus (ook geen bal tot op heden…) Is nog 1 kaartje over by the way..

Sorry Gijs helaas te laat. Stikte overigens van de scouts, Ernest Steward, Frank Arnesen, Zeljko Petrovic en Hans Gillhaus. Was wel geinig.

Wanvertoning levert Italië Peking-ticket op
Naast Servië, België en Nederland is ook Italië volgend jaar actief op de Olympische Spelen in Peking. Na een troosteloos en doelpuntloos duel in het halfgevulde Goffertstadion, bleek Jong Italië uiteindelijk de gelukkigste in de strafschoppen

Meer dan een troostprijs is het ticket voor de Olympische Spelen niet. Omdat Jong Engeland zich plaatste voor de halve finale van het EK, maar als deel van het Verenigd Koninkrijk niet in Peking deel kan nemen, diende een extra beslissingswedstrijd uitkomst te brengen. Zowel Jong Portugal als Jong Italië maakte er in Nijmegen echter een potje van.

Het duel voltrok zich in een wandeltempo, waardoor kansen op de vingers van één hand te tellen waren. Van enige beleving was zowel voor als na rust geen sprake. En tenslotte hielp het ook al niet dat beide teams met de nadruk op de defensie speelden. Alleen Nani was vlak voor de thee met een knappe solo dichtbij een doelpunt.

Voor de toeschouwers die wel de moeite hadden genomen om naar het stadion van NEC te komen was het lang wachten op de uiteindelijke beslissing. Er kwam pas wat gif in de wedstrijd toen de kinderachtige arbiter Stéphane Lannoy de Italiaanse vedette Guiseppe Rossi na zo´n zeventig minuten van het veld stuurde met zijn tweede gele kaart. Die laatste prent kreeg de tegenvallende spits voor commentaar op de leiding. Naar mate de tijd verstreek gingen de kleumende toeschouwers steeds meer vrezen voor een verlenging en een strafschoppenserie. Hun angst werd helaas werkelijkheid, hoewel in de slotfase voor beide doelen nog kleine kansen ontstonden.

De verlenging was al even slecht als de reguliere speeltijd. Portugal deed werkelijk helemaal niets met de numerieke meerderheid. Pas toen de Italiaanse verdediger Marco Andreolli de helpende hand toestak, kreeg Portugal dé kans om het duel zonder strafschoppen te beslissen. De ingevallen Yannick Djalo pegelde de opgelegde kans echter hoog over. Hilarisch was daarop de woedeuitbarsting van Italië-doelman Viviano tegen zijn blunderende mandekker. Ook dat veranderde niets aan de schandalige brilstand.

Strafschoppen moesten uiteindelijk een winnaar bepalen. Ditmaal waren negen strafschoppen voldoende. Omdat Manuel Fernandes en Antunes namens Jong Portugal faalden, ging Italië aan de haal met het ticket voor de Olympische Spelen.

Gasten! Iemand van jullie er problemen mee als ik de site van het tweede (www.univv1.nl/2) van onze/jullie server af pleur? Ik word gek van de spamboeren daar! Dahaaag!

Ik vond ’t mooi gisteren! Was geen doen om iemand te vinden, maar hebben ons erg goed vermaakt. Strakke show en ook de zang was wel okee.

Leuk, komt het dan toch nog goed met het parkvoetbal dit seizoen? van 19-20 uur en daarna Pearl Jam luisteren in het andere park!

Mijn misschien is een jazekerrrrrrr geworden! Iemand in het bezit van een pompje die hij mee wil nemen, neem ik mijn bal mee! Mooi!

Sorry, er was voor deze talencursist veel werk aan de winkel, dus nog geen debuut in parkvoetbal helaas. Misschien tot straks in het Goffertpark!

He uni mannen! Kort berichtje van Gili Air Lombok. Erg vette tijd hier en overmorgen vertrekken we voor een hiking naar Mount

(vervolg) Rinjani dus aan de conditie wordt ook gewerkt. Foto’s zijn puur geniete hiernaast. Hoop als ik de volgende keer op deze site kom te weten of Chrisje een kleine heeft (baby) dat andere weet ik wel van het douchen…Bruno helaas is het geld op maar misschien dat als ik terug kom weer wat heb. Geniet van de zomerfeesten! Adios!

Ja heerlijk van die vloeibare boterhammen als ontbijt op het valkhof. Er is vandaag hier geen K*T te doen qua werk. Erg nuttig.. Maar de wandelaars komen direct langs ons kantoor, dat dan weer wel….. Mooi sfeertje, net als gisteravond.

Heeft degene die gaat keepen morgen al een paar handschoenen? 18 uur morgen red ik niet maar ben wel rond 19 uur bij Orion. Met handschoenen voor de zekerheid…

Het ziet ernaar uit dat ik de komende tijd ook veel vrije zaterdagen zal hebben… Schiet niet op met die blessure, prognose: tot na de winterstop. 🙁 Lijkt me verstandig om iemand anders nog aan te trekken…

En dan ziet het er ook nog naar uit dat ik tot aan de winterstop sowieso heel veel vrije zaterdagen zal hebben, kl*te blessure… Wellicht verstandig om nog een andere keeper te contracteren tot die tijd…

Mmmm… klinkt aanlokkelijk. Ben alleen bang dat jullie mijn salaris niet kunnen betalen… 😉 Daarnaast ben ik een beetje de Pi-Air van De Treffers en in die rol ben ik bijna niet te missen… BLEHHH!

Verdomd slecht nieuws bas. Keepen is zeker niets voor mij. Ik heb uit betrouwbare bronnen vernomen, dat je dan 90 minuten moet concentreren 🙂

Gisteren goed op Stekelenburg gelet, dus dat komt helemaal goed. Ben er vanavond waarschijnlijk wel, dus kom maar op met die afwerkoefeningen

Bruno zou je voor mij (en misschien andere liefhebbers) de fotos van kijkduin willen branden en woensdag meenemen?? vanavond ben ik er niet

Mannen, ik ben bij de fysio geweest, conlusie: De enkel heeft een flinke klap gehad. Maar verder niets ergs gelukkig. Bij deze wil ik mij wel afmelden voor komende zaterdag. Ik heb Leo zijn nummer namelijk niet.

Mannen, de komende weken zal ik niet aan het voetballen toe komen. Naast de enkel, blijkt ook de achillespees beschadigd. Ik kom morgenavond wel weer langs, mede om te fietsen in de fitnessruimte.

Onze nieuwe keeper (Martijn?) mag morgen meedoen. Hij moet wel een geldige legitimatie meenemen (kan iemand hem dat vertellen), want spelerspas is er nog niet, wel officiele bevestiging van KNVB. tot morgen, Gr.Hans Schoppers

Heej mannen, leuk om jullie gisteren weer te zien achter het glas. “Revalideren” in in je eentje in het fitnesshuis is maar een trieste bedoeling ;-). Je mist toch echt de geur van het kunstgras… Nee zonder flauwekul, ik hoop over 2 a 3 weken weer aan te sluiten. Zaterdag kan ik helaas weer niet komen kijken, omdat ik in het zuiden zit voor een dubbele verjaardag van moederlief en broertjelief. Succes, op naar de 3 punten en tot een volgende keer. Bruun veel plezier in Azie!

Ik heb om 17.00 een interview in Amsterdam dus ik denk niet dat ik het haal. Maar mocht het mee zitten kom ik nog even langs.

Mannen, ik heb genoten vanmiddag, 8 goals en dat zonder entree te hoeven te betalen. Genoten van de hattrick van Huub, de bijna hatrick-assist van Koen, de coaching assists van Chris, publieksspeler Bert etc. De punten waren van belang en ze zijn binnen gesleept. Hopelijk kan ik er vanavond met jullie op toosten in de binnenstad. Groeten Piet

Jongens mag ik jullie bedanken voor jullie hulp zaterdag, Er zijn 4 ribben gekneusd, dus dat is even niet voetballen voor mij. Maar bedankt voor jullie hulp.

Ik zal het doorgeven aan onze artsen. Geloof me, er is geen beter team waar je 4 ribben tegen kunt kneuzen. Veel sterkte met je herstel!

Mannen, ik ben er donderdag en zaterdag niet bij. Enorm veel succes! Wat zou het mooi zijn om als winterkampioen van-de-2e-periode te overwinteren…

Ik ben ook weer fit, maar op advies van de dokter laat ik de training van vanavond aan me voorbij gaan. Donderdag ben ik weer van de partij

ik kan vanavond helaas niet komen.. trainen jullie ook weer vanaf 5 januari? alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! tot volgend jaar

Gisteren met hardlopen last gekregen van m’n scheenbeen. En da’s niet fijn. Misschien nog ff kijken vanavond, maar meeballen helaas niet.

Gasten! Iemand zin en tijd om morgen om 12.30 uur in de biznizbox voor gratis mee naar NEC-VVV te gaan kijken? Bel 0616746313 en maak kans op kaarten!

Jorrie, ik had al kaartjes gekocht maar dan gewoon bikkel kleumen als echte supporters zonder biznizz. Ik ben trouwens wel voor VVV dus dat wordt ingetogen juichen (of niet).

Help NOS Studio Sport de voetbal samenvattingen terug te krijgen.

Laat horen dat je de samenvattingen terug wil bij NOS Studio Sport.
Gewoon om 19:00 uur en niet pas om 20:00 uur Andes kunnen onze kinderen niet meer kijken.

Zet de originele Studio Sport Tune op je telefoon als ringtone!
Doe een donatie en voorkom 5 jaar lang irritante reclame onderbrekingen.

Mocht het niet lukken dan gaat je bijdrage naar de
Johan Cruyff Foundation.

ga naar
http://www.bordweeropschoot.nl

Als we met z’n 5-en zijn, kunnen we beter 2 deuren verder gaan zitten bij Maxim. Of komen er meer? Chris, Matthijs, Hans, Bas, Pim, Koen, Barry?

Doorbraak voor Fanmeel?Putsila maakte plaats voor reserve­doelman Joris van Meel. Die begon met de bal uit het doel te halen na de benutte strafschop. Peter van Putten haalde zijn gram op zijn oude club De Treffers door een vrije trap met effect binnen te schieten. Al was de bal houdbaar voor Van Meel.

Ivm een tentamen dat tot 18.30u duurt, ben ik waarschijnlijk pas ron 19.10u op ’t sportcentrum. Ik weet niet of Leo dit heeft meegekregen/onthouden.

Hey goed bezig Jorrie, volgende keer wel naar de bal kijken als ze een foto van je maken! Toch leuk om onze nieuwe rechtsback daar zo in die goal te zien staan…

Jongens, het lief-en-leed-potje moet weer aangevuld worden, dus neem naast wat zakgeld voor kauwgomballen en friet ook 20 euro mee voor in de L-en-L-pot.

Boys… Heb de site even iets aangepast. Nu altijd de stand, uitslagen en het programma onder bereik onder de bovenste pagina!

Mannen ik ben afgelopen donderdag weeer geblesseerd geraakt. Dit maal de rechter knie. Thanks 2 a duel with our Gerry. En ik maar denken dat de boys gewonnen hadden dit weekend. Op teletekst op mijn mobiel waar ik per slot van rekening nog 1 euro voor heb betaald stond Exc Z.-Uni vv 1 – 3…

Mannen, bedankt dat ik weer mee mocht doen, maar het betreft voor mij einde seizoen. Succes met handhaving en wellicht tot een keer in de stad.

mannen, er blijken na zaterdag nog maar 8 broekjes te zijn. Zorg ervoor dat je ze zaterdag weer meeneemt. Dan doe ik dat ook!

Helaas mannen, hoe was de wedstrijd? Ongetwijfeld positieve punten voor de wedstrijd der wedstrijden zaterdag! Lekker trainen deze week dus!

Ik zag dat ik 2 paar identieke scheenbeschermers in m’n tas heb liggen: voor degene die ze kwijt is, ik neem ze morgen wel weer mee.

Hee!! Gefelicitterd, mooie overwinning en goed om te horen. Ik heb het nogal druk met inhaalwedstrijden door de week en tentamenens, maar over twee/drie weken kom ik zeker een keertje mee trainen!!! Groeten

Mannen, wel bij de les blijven. We zijn er nog niet helemaal. Ik kom vanavond nog een paar rondjes rennen en een biertje drinken

We hebben al een aantal schitterende activiteiten gepland staan, maar we kunnen 31 mei + 1 juni alsnog een voetbaltrofee pakken in Utrecht. Kijk even in je agenda dan hoor ik zaterdag wie er mee wil.

Moet ik er wel bij zeggen dat wij zeker voor de winst spelen ondaks dat er 3 basis speler ontbreken vanwege schorsing en blesure

Ik ben er ook. Ik heb de eer gehad woensdagavond met Willem te zaalvoetballen en ik voorspel dat hij ons allen zal verassen met vele wervelende acties

Ik leef nog. en gisteren zelfs nog getraind bij mijn oude cluppie d’n FC Uden! Joris, hoewel aan de zijde, succes morgen met mogelijk de kampioenswedstrijd!