Categorieën
Uni VV 1

VVB geeft voorsprong weg (Barneveldse Krant)

BARNEVELD – Een technisch beter Uni VV keek bij de rust nog tegen een 2-1 achterstand aan. Na de rust wisten de studenten de achterstand om te buigen in een 3-2 overwinning.

De eerste tien minuten waren voor Uni VV, maar de eerste goede kans van de wedstrijd was voor de Barnevelders. Timpers miste een dieptepass van Ilias Laghmouchi en Rudolf Markesteijn kwam vrij voor doelman Boone. Hij schoot tegen de doelman op en ook de rebound van Sergio Nahumury leverde geen succes op. Halverwege de eerste helft vielen er twee doelpunten, aan beide kanten één. Beltman zette Uni VV op voorsprong en Rudolf Markesteijn zorgde twee minuten later voor de gelijkmaker. In de 33e minuut wist Ilias Laghmouchi uit een voorzet van Juliën Luhulima de ploeg van trainer Jan Willem Pol zelfs op voorsprong te zetten. Met die stand brak de rust aan, omdat Uni VV pech had bij een schot van Klaassen, dat via de binnenkant van de paal weer het veld in stuitte.

Na de rust pakten de Nijmegenaren het initiatief en kwamen in de 56e minuut op gelijke hoogte. Een slechte uittrap van Jan Brunekreeft werd door Van de Laar ineens via de onderkant van de lat geretourneerd; 2-2.

Uni VV ging op zoek naar de winst en kwam via Tolhoek in de 68e minuut op 3-2. Barneveld probeerde nog wel verandering in de stand te brengen en was via Ilias Laghmouchi twee keer dicht bij de gelijkmaker, maar die viel niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.