Categorieën
Uni VV 1

Over van alles en nog wat…

Terwijl het eerste team van UNIvv in de auto zit naar het mooie Renkum om daar het elftal van Redichem even van de mat te spelen (ja toch?), zit ik achter mijn computertje dit stukje te typen… Sja!

Allereerst de uitslag van de eerste poll: Het blijkt dat er veel bezoekers zijn die veel vertrouwen in hun club hebben. Zo’n 35% van de stemmers denkt dat UNIvv dit jaar hoge ogen gaat gooien en zelfs kampioen wordt. Een even grote groep denkt dat UNIvv het dit jaar moeilijk krijgt en slechts de 5e of zelfs een lagere plek gaat bezetten! Ik ben bang dat de eerste groep bestaat uit de huidige eerste elftal spelers, en de tweede groep uit fans van andere clubs… Zoals jullie zien is in de rechterbalk alweer een nieuwe poll aangemaakt. Gary, ik heb er niets mee te maken!
Gisteren hebben trouwens de nieuwe webmasters Wouter en Bruno een klein cursusje univv1.nl-en gehad, waardoor de verantwoordelijkheid voor deze site vanaf nu geheel in hun handen ligt! Hup UNIvv!

Één reactie op “Over van alles en nog wat…”

Sjemig, wie bedenkt die polls?? Natuurlijk kiest iedereen voor Uni als kampioen en natuurlijk wil iedereen 4-3-3 (een poll voor wie er op linksbuiten komt, is dan trouwens ook niet meer nodig 😆 😆 😆 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.