Categorieën
Uni VV 1

De laatste loodjes…

Naar aanleiding van een mailtje van vriend Sjoerd, student en dus waarschijnlijk niks te doen, heb ik nog even wat aanpassingen aan de website gedaan. Zo heb ik de oude site even opgeknapt, zodat aldaar al het oude nieuws nog te lezen is… Ik zag dat de webmasters het (door mij lelijk gemaakte) linkhoekje even hebben opgeruimd, dus zet ik de link maar even hier: KLIK!

Daarnaast werd er door Sjoerd, op dit moment topscorer en dus zeer geinteresseerd in cijfertjes, gevraagd om de statistiekenpagina. Aangezien ik altijd in moet loggen om deze te kunnen bekijken weet ik niet zeker of jullie deze wel kunnen bekijken, dus laat het me weten! Voor de statistieken, klik HIER!
En oh ja, als er nog mensen op deze site zijn die niets afweten van een mooi feestje vrijdagavond in Trianon (Pierre, Bas, Ed?)… Jullie, en jullie dames, zijn van harte welkom!

Één reactie op “De laatste loodjes…”

Ha Joris! Statistieken kan ik bekijken…

Vrijdag moet ik helaas verstek laten gaan wegens andere afspraken. Ik had ook niet meer voor die tijd een dame kunnen regelen, denk ik… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.