Categorie├źn
Uni VV 1

Gekloot…

Kerels….
Gisteren dacht ik alle kinderziektes wel uit de site te hebben gehaald, maar dat bleek vandaag dus niet het geval te zijn. Kolere! Daarom nu nog even de site in afgeslankte vorm. De pagina’s die er gisteren nog mooi op stonden moeten nog even vervangen worden, en niemand kan inloggen, behalve ikke… Jullie zullen dus dik gebruik moeten gaan maken van het tagboard aan de rechterkant. Ik zal het deze week nog even herstellen…

Veel succes in ieder geval vanavond!

Ik zal nog even het oude bericht van Huub hierboven plakken! ciao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.