Sponsor worden?

Uni vv is een klein cluppie, maar wel een met enorm veel potentieel. Er zijn dan ook manieren te over waarop wij u kunnen helpen aan exposure en/of expertise.

Shirtsponsor worden?
Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid om shirtsponsor te worden van (een van) onze teams. Kiest u voor het eerste, dan krijgt u de zekerheid dat u elk jaar meerdere malen met een foto in de krant zult staan.

Wedstrijdbal sponsoren?
Wilt u de wedstrijdbal sponsoren? Ook dat kan natuurlijk! We beloven u plechtig uw witte bal na afloop van onze wedstrijden weer te ontdoen van de zwarte plekken die ons rubberen kunstgras heeft achtergelaten.

Banner op de website?
www.univv.nl is de thuisbasis van onze club. Elke maand komen hier honderden unieke bezoekers die alles willen weten over het mooiste clubje van Nijmegen. Reden te meer om daar een mooie banner te willen hebben!

Op een andere manier gebruik maken van onze diensten?
Bij Uni vv voetballen zo’n 90 hoogopgeleide, topfitte mannen. Mannen die verstand hebben van vele verschillende zaken: van psychologie tot communicatie, van bedrijfskunde tot literatuurwetenschap, en van wiskunde tot pedagogiek: Uni vv is van alle markten thuis. In ruil voor een financiële vergoeding voor onze club buigen wij ons over een vraagstuk waar u mee kampt. Of we steken de handen uit de mouwen en helpen u bij een fysieke klus. Alles is mogelijk!

Meer weten? Of ziet u andere mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op!