Categorieƫn
Uni VV 1

Foto’s van Ot en Moos

Hier zijn ze dan: de heren Ot en Moos Beldman. Klaar om de wereld (en alle Nijmeegse dames) te veroveren. Klaar om te filosoferen over de ondraaglijke lichtheid van het bestaan. En klaar om een leven lang alles ‘prima’ te vinden. Maar voordat ze daaraan beginnen, beperken ze zich nu nog even tot het overzichtelijke stramien van eten, slapen, poepen en plassen. En dat is ook prima.

Mama Sandra en zoon Ot worden nu goed verzorgd in de veilige omgeving van het ziekenhuis, maar vanmiddag heeft Gerben Moos nog even mogen voeden en ‘hij doet het gewoon heel goed’ (Moos, dus). Papa en Moos zijn in mooi Lent en ook dat gaat goed: ‘Moos blijft hier thuis lekker door-eten-kakken-en-groeien.’ Hopen dus dat de vier snel herenigd worden in hun paleisje.

Berichtje van Gerben:
‘Iedereen bedankt voor jullie lieve berichten. We vinden onze ventjes echt onbeschrijflijk mooi vinden en ze geven ons iedere dag een onvergetelijke dag!’

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

8 reacties op “Foto’s van Ot en Moos”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.