Categorieën
Uni VV 1

21 augustus: Ot & Moos Beldman-dag!

Zaterdag 20 augustus werd dan wel niet uitgeroepen tot Gary Beldman-dag, het weekend van 20 en 21 augustus 2011 gaat zeker de boeken in als een topweekend voor onze Gary. Scoorde hij op zaterdag al twee keer, op zondagavond wist hij twee schitterende jongens te vangen: Ot en Moos. ‘De jongens doen het goed’, zo sms’te hij. Moeder heeft het zwaar gehad maar is – dankzij haar nieuwe vriend Mor Fine – alweer aardig boven Jan. Man, wat een heerlijk nieuws⁄!

22 reacties op “21 augustus: Ot & Moos Beldman-dag!”

De avonturen van Ot en Moos, dat gaan mooie verhalen worden! Gefeliciteerd met jullie gezinnetje. Nieuws dat een glimlach op je gezicht brengt! Ik hoop snel een keer langs te mogen komen! Geniet ervan.

@Bruno: Volgens mij zat Gerben zondagavond nog altijd op zijn roze wolk na zijn topwedstrijd. Bevallen is dus echt wel een vrouwenaangelegenheid (en gelukkig maar!). Helaas was ik er 8,5 maand geleden niet bij, anders had ik daar een wedstrijdverslag van geschreven.

@Joris: misschien kun je iets met mijn korte variant van het verslag van zaterdag: het spel kwam langzaam op gang, maar gedurende de wedstrijd steeg de spanning. Hoogtepunt was toen Gerben onder broeierige omstandigheden de 16 penetreerde en het doel onder vuur nam met alles wat hij in zich had. Hij kon een Doppelpack laten noteren. Klasse Spiel, Gary!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.