Route

Adres
Heyendaalseweg 141
6525 AJ Nijmegen

Aan alle scheidsrechters en bezoekende teams:
Wij kijken uit naar uw komst!
Denk echter vooral niet dat navigeren op Heyendaalseweg 141 volstaat. Aldaar begint voor u de weg door het doolhof dat het Universitair Sportcentrum heet. Volg bij het naderen van de rotonde voor het Erasmusgebouw de borden ‘Gymnasion/Sportcentrum’ en parkeer daar in de parkeergarage onder het eerste van onze twee kunstgrasvelden. Parkeren is ’s avonds en zaterdags gratis: uitrijden kan met de kaart die u bij binnenkomst ontving. Daarvoor zijn geen extra handelingen nodig. U kunt uzelf melden in ons onvolprezen SportcafĂ© ‘The Yard’ (loop na het betreden van gebouw ‘Gymnasion’ de trap op tot u niet verder kunt en volg de bordjes), alwaar we u met alle egards zullen ontvangen.


Grotere kaart weergeven

Auto
Het voetbalveld van UNI vv bevindt zich aan de zij- en achterkant van het Gymnasion, aan de overkant van de campus van de universiteit. Vanaf alle invalswegen in Nijmegen is de Radboud Universiteit Nijmegen aangegeven op de ANWB-wegwijzers.

Trein
Treinen stoppen op station Nijmegen Centraal en station Nijmegen Heyendaal. Station Nijmegen Heyendaal ligt op loopafstand van de universiteit; vanaf Nijmegen Centraal rijden bussen in ongeveer tien minuten naar het universiteitsterrein. Tweemaal per uur vertrekken er treinen vanaf het centraal station naar station Heyendaal (stoptreinen richting Boxmeer en Venray).