Adres
Heyendaalseweg 141
6525 AJ Nijmegen


Grotere kaart weergeven

Auto
Het voetbalveld van UNIvv bevindt zich aan de achterkant van het Gymnasion, aan de overkant van de campus van de universiteit. Vanaf alle invalswegen in Nijmegen is de Radboud Universiteit Nijmegen aangegeven op de ANWB-wegwijzers.

Trein
Treinen stoppen op station Nijmegen Centraal en station Nijmegen Heyendaal. Station Nijmegen Heyendaal ligt op loopafstand van de universiteit; vanaf Nijmegen Centraal rijden bussen in ongeveer tien minuten naar het universiteitsterrein. Tweemaal per uur vertrekken er treinen vanaf het centraal station naar station Heyendaal (stoptreinen richting Boxmeer en Venray).

Bus
Op het universiteitsterrein zijn bushaltes aan de Philips van Leydenlaan en de Erasmuslaan. Wegens de afsluiting van het kruispunt Heijendaalseweg – Kapittelweg, vervallen gedurende de afsluiting de haltes op de Heyendaalseweg en de Kapittelweg. Tijdens de spits rijdt er elke vier minuten een bus (lijn 10) van het station naar campus Heyendaal. Ook rijden er verschillenden stadsbussen en streekbussen uit onder meer Wijchen, Grave, Cuijk, Venlo en Arnhem naar de universiteit. Meer informatie over busroutes: www.hermes.nl, www.novio.nl.