Categorie├źn
Uni VV 1

Uni verliest eerste bekerwedstrijd

De huisfotograaf van ONA’53 liet zich niet weerhouden door de verfrissende bui die overtrok. Meer foto’s van zijn hand zijn te vinden via deze link.

Uni VV verloor de eerste wedstrijd in de bekerpoule van mede-derdeklasser ONA’53 uit Wageningen. Het werd 3-1.

Uni VV leek met veel nieuwe aanwinsten dit seizoen een grote selectie te hebben, maar zoals het Uni VV betaamd waren er, ondanks de 23 selectieleden, toch maar 13 daarvan aanwezig. Kortom: niks veranderd dus. Toch startte het team van Maarten Cornelissen helemaal niet onaardig in het eerste kwartier van de wedstrijd. Uni kreeg zelfs een goede mogelijkheid op de 0-1, maar een schot van David Bloem ging er niet in. Aan de andere kant was de eerste de beste kans echter wel raak; een vrije bal belandde mooi in de kruising.

In de stromende regen (het was een verademing dat de wedstrijd op echt gras werd gespeeld) gebeurde er verder niet zoveel in de eerste helft en golfde het spel licht op en neer. In de tweede helft zagen de toeschouwers een beter Uni VV. Er werden weinig kansen weggegeven en de bal werd beter in het bezit gehouden. Toch viel, een beetje tegen de verhouding in, de 2-0, nadat een afgeslagen corner alsnog op het hoofd van een Wageninger belandde.

Uni rechtte echter snel de rug. Een goede opbouw van achteruit resulteerde in een uitmuntende steekbal van Pepijn de Kler op spits Steven van Cuijk, die beheerst in tweede instantie afrondde met een volley. In de slotfase waren er nog een paar kansen voor Uni VV om de gelijkmaker te maken, maar in de absolute slotfase viel alsnog de 3-1, wederom uit een standaardsituatie ( is leerpunt voor de komende weken).

Een nederlaag, maar wel een wedstrijd die genoeg perspectief biedt voor de komende weken. De tweede helft was Uni beter dan ONA. De inzet was goed en de sfeer ook. Op naar komende week, dan thuis tegen het zaterdagteam van OBW uit Zevenaar. Hup Uni VV!

De fotogenieke ticketbox van ONA’53. Hulde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.