Categorieën
Uni VV 1

Uni VV showt nieuwe middenvelder uit 3D

Na Mark van der Haar en David Bloem werd vandaag de derde nieuwe aanwinst van Uni VV aan de in groten getale aanwezige pers gepresenteerd. Zijn naam? Quentin Marsman. Quentin is 20 jaar, afkomstig uit Ommen (Overijssel) en al bezig aan zijn derde jaar van de studie geneeskunde.

Quentin komt over van OZC Ommen, een leuke club uit de derde klasse D (misschien wel de leukste competitie van Oost-Nederland trouwens).
Bij OZC speelde Quentin als (controlerende) middenvelder. Natuurlijk, een controlerende middenvelder is geen sierlijke buitenspeler die de toeschouwers trakteert op mooie trucjes en daarmee de aandacht trekt, maar een goede voetballer is soms meer dan alleen dat soort tierlantijnen, aldus ook Job Coenen, hoofd technische commissie Uni VV.

“Meten is weten. Quentin is geen speler die direct opvalt, maar de data laten zijn ongekende waarde zien voor een elftal als controlerende middenvelder.”

J. Coenen – Hoofd technisch hart

Coenen: “De transfer van Quentin is het resultaat van één van onze belangrijkste pijlers: meten is weten. Voetbal en wetenschap zijn niet altijd verenigbaar, maar bij Uni VV weten we niet beter. Quentin is geen speler die direct opvalt, maar de data laten zijn ongekende waarde zien voor een elftal als controlerende middenvelder. We zijn daarom erg blij met zijn komst.”

De selectie van Uni VV voor het seizoen 2020-2021 begint zo mooie contouren te vormen, waardoor de tifosi van de rosso i negri met de week beter geluimd is. Hulde! Quentin, welkom en veel succes bij misschien wel leukste club van Nijmegen en (verre) omstreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.