Categorieƫn
Uni VV 1

Uni 1 verkoopt huid duur

Wat een sfeer, wat een wedstrijd

Uni vv verloor vandaag van een beter FC Zutphen, maar de huid werd in Nijmegen duur verkocht.

In de eerste helft – de tenues waren er net op tijd – speelde Uni VV uiterst gedisciplineerd. Zutphen kreeg geen 100%-kansen maar had, zoals verwacht, veruit het meeste balbezit. Uni kreeg zelfs een kansje na 3 minuten spelen, maar het schot van aanvoerder Job Coenen miste snelheid en kracht, net als de schutter zelf overigens.

De grootste kans van Zutphen was vlak voor het rustsignaal, maar keeper Steven Nuytinck (eigenlijk man of the match ondanks een wintersport in de benen) pareerde gemakkelijk. In de tweede helft een sterker Zutphen, dat langzaam ook meer kansjes kreeg. Pas in de 70ste minuut leidde dit tot de voorsprong na een doelpunt vanuit een klutssituatie. Vlak daarna viel ook de 0-2 na een mooie aanval van Zutphen. Geen kritische vragen dus bij FC Zutphen-tv.

Al met al een nederlaag die wel terecht is, maar Uni mocht tevreden zijn. Er werd eindelijk weer eens gestreden in de duels en de opluchting bij Zutphen toen zij de 0-1 scoorde was ferm. Een compliment waard dus voor Uni, dat nu in de komende weken (DVE en DVOV) wedstrijden krijgt waarin het ook aanvallend hopelijk meer kan creƫren.

Allen bedankt voor de support, in het bijzonder ook de vrijwel voltallige familie Bos uit Rolde!

De context en het onderschrift bij deze foto laten wij volledig over aan de lezer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.