Categorieën
Uni VV 1

Nipte nederlaag, nare nasmaak

Tijs had a great miss, Wiltjo a greater miss en ook invaller Sergio slaagde er niet in om Uni VV te belonen voor het vanmiddag vertoonde spel. Niet gescoord dus, tegen subtopper SKV uit Wageningen. Dat wist zelf wel een treffer te produceren: 0-1.

Nu is een nederlaag niets nieuws voor Uni VV, maar de verliespartij die de Nijmegenaren vandaag dienden te slikken had een afdronk die bitterzuur smaakte. Als zelfs de tegenstander spreekt van gestolen punten, dan kan gerust worden gesteld dat een gelijkspel op z’n minst niet onverdiend zou zijn geweest.

Uni VV nam, vooral na rust, initiatief en kwam in verdedigend opzicht slechts zelden in de problemen. Naast het doelpunt raakten de Wageningse gasten met één schot twee keer de paal en in de slotfase was keeper Machiel (of: ‘de Messi of dicks’) het eindpunt van enkele counters. Daar bleef het bij. Het overwicht, dat Uni wel degelijk had, werd echter niet in goals omgezet. De ploeg troost zich met de gedachte dat zich, in de vorm van nacompetitie, hoe dan ook nog een laatste strohalm zal aandienen: doordat Veluwezoom de competitie verliet, degradeert niemand nog rechtstreeks.

In Jos was Koen op rantsoen, dronk Kaz – goed voorbeeld doet goed volgen – zijn eerste beugel en liet hij daarna direct blijken zich al in een vergevorderd integratiestadium te bevinden door het tot in Japan bekende ‘Komt ‘ie dan hè’ van DJ Darkraver in te zetten.

Het gesprek kreeg een serieuze wending toen opeens een complot van asmogendheden in de Uni VV-selectie werd ontdekt. Het kan immers geen toeval zijn dat nieuwbakken trainer Paolo, uit Italië, de Duitse keeper Benny op trainingsavonden in de kleedkamer laat infiltreren, en dat hij na de winterstop dan ook nog eens een pientere Japanner aan zijn keurkorps toevoegt. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.