Uni vv verliest na 3-0 voorsprong…
mrt201521

Soms heb je van die wedstrijden dat alles lijkt te lukken. Je speelt tegen een van de koplopers en komt op 1-0 voor. Vervolgens krijgt je tegenstander een pingel, die ze missen, waarna je uit de tegenaanval 2-0 scoort. Als je dan ook nog eens de 3-0 scoort en je nog maar een klein kwartier te spelen hebt, lijkt alles mee te zitten.

Niets was minder waar. 3-0 stonden we voor tegen Advendo ’57. We hadden nog 12 minuten te spelen. En toch verloren we met 3-4. De reden: Advendo ’57 knakte niet, bleef gewoon voetballen en scoorde. En toen stortten wij in. Zelden zoiets meegemaakt…

Het goede nieuws: we hebben het de koploper belachelijk moeilijk maken en kunnen het dus iedereen moeilijk maken. Clubs tegen wie wij deze competitie nog moeten: u bent enorm gewaarschuwd!

Op de site van Advendo ’57 zijn alle verslagen te lezen. 
Geldersvoetbal.nl maakte bizar veel foto’s.

Laat een reactie achter

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.