Categorieƫn
Uni VV 1

De laatste puzzelstukjes…

Een jaar of wat geleden (seizoen 2011-2012) heb ik een noodkreet geuit voor de wedstrijd tegen Dodewaard. We hadden toen 8 wedstrijden gespeeld en slechts 4 punten. Doelsaldo? 10-19. Winnen was nog het enige dat telde. Elke week zagen we aanknopingspunten: looplijnen gingen steeds beter, we kantelden steeds beter en we speelden vanuit de organisatie. Toch viel de puzzel maar niet in elkaar waardoor de punten achterbleven. Helaas moeten we met z’n allen concluderen dat de situatie dit seizoen identiek is met uitzondering van het doelsaldo van 17-25. Het is jammer dat ik het toen geschrevene niet weer kan vinden op de site (wellicht door de enkele storingen en updates), maar anders had ik simpelweg naar die tekst verwezen. Bottomline van die tekst was in ieder geval als volgt:

– iedereen moet zich volledig inzetten;
– als je jezelf volledig in hebt gezet, doe je daar een schepje bovenop. Dat extra’tje zorgt er namelijk voor dat je punten pakt;
– excuses zijn onaanvaardbaar.

Aanstaande donderdag hoop ik daarom op een goede trainingsopkomst met hopelijk twee keepers. Een scherpe en felle eindpartij is daarbij het enige dat zoden aan de dijk kan zetten. Wat mij betreft desnoods met doorlopend wisselen; als degene aan de kant van mening is dat een speler om welke reden dan ook verzaakt (niet terugverdedigen, slap duel aangaan, kans op kans missen) kan die gewisseld worden.

Voetbal is de belangrijkste bijzaak, maar zaterdag even niet!

Oh ja; in het seizoen 2011-2012 pakten we vanaf de wedstrijd tegen Dodewaard 10 uit 15 punten.

3 reacties op “De laatste puzzelstukjes…”

Ik ga staan en klap hard. Eensch, eensch, eensch! (copy/paste mijn reactie van 4 november 2011)

Helaas heb ik me gisteren wel af moeten melden voor de komende training, dus die 2 keepers kun je op je buik schrijven… Sorry!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.