Categorieën
Uni VV 1

UNIvv profiteert niet van doelpuntenregen in Stroe

UNIvv heeft in Stroe de derde opeenvolgende nederlaag geleden. De mannen van trainer Pim Geerling, ad-interim Bruno van de Laar, leider Sander Lenferink gingen in een waar doelpuntenfestijn met 6-4 de bietenbrug op.

Op de prachtige kunstgrasmat op sportpark De Bosrand leek UNIvv al snel een verloren wedstrijd te spelen. Hoewel door aanvoerder Koen in de voorbespreking was gehamerd op spelplezier en keihard bikkelen was het voor de Nijmegenaren al na 7 minuten huilen met de pet op. Door een strafschop en een simpele combinatie was doelman Joris al voor zijn handschoenen warm waren twee keer gepasseerd.

UNIvv toonde daarna veerkracht. Vincent kopte een corner van Arjan goed binnen en niet veel later kon Arjan er zelf, op aangeven van Koen, 2-2 van maken. UNIvv kreeg daarna grip op de tegenstander, maar vergat door te drukken en zag vlak voor rust een afgeslagen corner doel treffen: 3-2.

Het moest anders, werd er in de rust aangegeven. Leider, wissel en geblesseerde Wiebe wilde genieten van zijn ploeg, maar moest later bekennen dat hem dat in de tweede helft niet was gelukt: UNIvv ging namelijk de bietenbrug op. Hoewel Koen vlak na de pauze dé kans kreeg op de 3-3, was er na die gemiste mogelijkheid geen houden meer aan. In een mum van tijd liep Stroe simpel uit naar 6-2. UNIvv deed daarna via Arjan en Job nog wel wat terug, maar het was te weinig om aanspraak te kunnen maken op een punt.

En zo staat de ploeg met de meeste gescoorde doelpunten van de competitie op dit moment op een 11e (!) plaats. Werk aan de winkel dus voor trainer Geerling, die op zijn vakantie ongetwijfeld heeft nagedacht over hoe hij zijn ploeg weer de juiste koers kan laten varen. De schone taak aan het team om dat aanstaande zaterdag tegen Excelsior Zetten in praktijk te brengen.

Tekst: Arjan (via Wiebe’s account)

2 reacties op “UNIvv profiteert niet van doelpuntenregen in Stroe”

En ik vond het top dat er gister 17 man op de training stond. Vooral de eindpartij was daarbij scherp en er werden zowaar overtredingen gemaakt. Complimenten aan het team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.