Categorieën
Uni VV 1

UNI vv verplettert DVOV: 6-2

De Veurzitter sprak vorige week het vlaggenschip terecht aan met de volgende woorden: ‘Maar mannen, van verliespartijen danwel gelijke spelen een nachtelijke overwinning maken, dient meer een uitzondering dan regel te zijn. Kunnen we de traditie in deze enig juiste vorm hoog houden?’ Wie zijn wij om hier geen gehoor aan te geven? UNI vv vs DVOV: 6-2. Een uitslag die staat.

Terwijl de meeste toeschouwers nog binnen stroomden, konden de rood-zwarten al voor de eerste keer juichen. Via Sjoerd en Marienjo werd Dirk na 9,6 seconden spelen gevonden. De topscorer van vorig seizoen knikte van dichtbij uitstekend binnen: 1-0.

Cyrille Vloedgraven zette daarna  UNI vv met twee treffers op 3-0. Daarnaast zette Cyrille zich nadrukkelijk op de kaart als gegadigde voor Speler van het Jaar. Het seizoen duurt nog lang, maar Cyrille is in alle opzichten goed bezig. Nu nog jouw vriendin naar Jos sleuren (laat haar dit maar lezen).

UNI vv viel iets terug en dat was voor DVOV het moment om te scoren: 3-1. Snel na rust scoorde Dokter – Jerôme – Martens beheerst de vierde Nijmeegse treffer. Voor aanvoerder Sjoerd aanleiding om zich te laten wisselen. En dat heeft ie geweten ook. Op bezoek bij de parochie om een bal te zoeken en drie doelpunten later kwam de dappere strijder na een half uur terug met, jawel, een bal.

De vijfde en zesde treffer werd binnengetikt door Marienjo. Vlak voor tijd scoorde DVOV de 6-2. Een smetje op het verder prachtig voetballende UNI vv. Een lust voor het oog. Met dit spelenthousiasme, de verfijnde combinaties en de strijd kunnen we veel tegenstanders gaan verrassen. Laten we beginnen met volgende week zaterdag. De trainer/coach  van sv Otterlo denkt namelijk dat wij van dezelfde sterkte zijn als De Treffers…

Gehoord op de radio:
“Keepers zijn de winnaars van het elftal.” – (J. van Meel, 2013)

Held langs de lijn:
Luuk Baltussen. Gaaf dat je er was. En credits voor hoe je uitlegde waarmee je in 2035 de Nobelprijs gaat winnen. Succes in Londen!

1 reactie op “UNI vv verplettert DVOV: 6-2”

Hulde! Voor de 6 doelpunten, Lukie B. die ons haarfijn uitlegde wat cynases zijn, Sjoerd die een lekke bal mee terugbracht, Sander die fier met zijn vlag zwaaide, Geert van DVOV die zijn ploeg probeerde op te zwepen en Wiebe die zijn meerwaarde wel buiten het veld laat zien…

Minder hulde voor de twee tegendoelpunten en de niet bestaande vriendin van C! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.