Categorieën
Uni VV 1

Toppers met veel lofuitingen…maar onvoldoende punten voor een medaille!

7 Joris:

• Ook al werd je al eens speler van het jaar, deze vermelding geeft toch weer even je teambelang weer!
• Vader van de groep.Aanjager van de groep.Gebroken neus.Toch geen gebroken neus.Twee keer de 0 houden tegen kampioen FC Lienden.
• Altijd een fijne gedachte dat wanneer ik in gebreke blijf wat betreft mijn verdedigende taken , er gelukkig altijd nog een topper onder de lat bij UniVV staat die me daarin bijstaat! Een keeper die het laat weten wanneer je een tandje erbij moet schakelen, maar je ook een hart onder de riem zal steken indien hij dat nodig acht!
• zo goed dat ie na dit seizoen weer een stap kan maken. Is gelukkig eeuwig Uni VV’er en held.
• Altijd fanatiek en grondlegger van de ‘babyboom’
• wat een geschenk dat hij bij ons keept. Wat een talent! Dit jaar ook nog eens enorm veel getraind en o zo belangrijk met bijvoorbeeld de website. Wat ben ik blij dat hij bij UNIvv speelt.

7 Jaap:

• Enkel en alleen een motivatie puntje; je moet gewoon doorgaan komend seizoen!
• Is er niet vaak, maar als hij er is, is ie ook meteen enorm aanwezig!
• Japie, een enorm pech seizoen gehad waarbij het vertrouwen in het lichaam behoorlijk te lijden had onder de blessures. Ook in de liefde heb je soms tegenslagen maar het is geen oplossing om dan maar nooit meer het diepe in te duiken. Gebruik dus de zomer om alvast een beetje fit te worden en ga mee in de voorbereiding en zie waar het schip strandt. Voetbal is te mooie om al mee te stoppen als je 30 bent en op de training hebben we alweer gezien dat die doelgerichtheid er nog steeds is, wellicht verborgen onder een dun laagje spek. Ik geloof in je, en laat het zien!
• Vele kandidaten voor een spreekwoordelijk hart onder de riem, steuntje in de rug, schouderklopje, of zetje in de goede richting. Jaap, jij kunt het zeker goed gebruiken. Je looks en je natuurlijke aanwezigheid maken je een graag geziene gast. Blessures en zangcapriolen beperken je aanwezigheid, waardoor er een leegte in ons midden ontstaat. Jaap, wordt fit en verblijdt ons volgend seizoen met je schitterende persoonlijkheid.

6 Bauke:

• Allereerst Bauke, Wat een trainingsbeest! TE weinig gespeeld voor de inzet en energie die jij er inlegde! Ik had je graag vaker bij de basis 11 gezien, zeker gezien je mentaliteit!
• Balafpakker en dribbelaar pur sang.Hoe die het doet weet niemand, maar hij houdt de bal altijd bij zich.Speelt puur op het gevoel.
• Wat een held! Hij is er echt altijd en speelt lang niet altijd. Vorig jaar heb ik het ook gezegd. Bovendien geniet ik van zijn slaloms op de training en tegen hem voetballen is echt geen pretje. Petje af en hoop dat hij nog even bij UniVV blijft.
• De witte Messi heeft dit seizoen getoond het derde klasse niveau goed aan te kunnen. Door zijn harde werken heeft hij al meerdere keren (terecht) een basisplaats afgedwongen. Dik verdiend punt!

6 Gijs:

• Voor mij is er maar een echte Links Back!
• Wat een opperste concentratie leg jij in jouw spel. Hulde.Still going strong. IJzeren conditie en winnaarsmentaliteit.Het maakt niet uit waar het is en hoe laat het is. Gijs drinkt altijd zijn speciaalbiertje.De stille genieter van het team.
• Ook al kan hij niet meer het trainingsbeest zijn zoals eerdere jaren, ook al is hij vaak druk met andere bijzaken, ook al wordt het volgend jaar misschien nog wel moeilijker vaak aanwezig te zijn, Gijs Snijders is een voorbeeld voor de rest. Hij knokt voor die basisplaats, maar neemt zonder klagen (weer) plaats op de bank. Hij neemt genoegzaam de vlag ter hand als verder iedereen wegkijkt. Hij is de ultieme teamspeler in en buiten het veld. Mijn respect voor Gijs groeit ieder jaar!

5 Koen:

• Hij heeft er lang op moeten wachten maar daar kwam hij dan, dat ene doelpunt dat hij ieder seizoen maakt. Mijn hoop was gevestigd op het juichen, naar het uitvak, shirt uit, mond open en schreeuwen… ik zag het helemaal voor me! Maar wat bleek, we speelden thuis! Koen vorig jaar was het je net niet gegund en ging onze snelle buitenspeler er met de prijs vandoor! Toch krijg je van mij de punten! Mijn univv-hart sloeg even over toen ik hoorde dat je reisplannen had… het missen zou me zwaar vallen… maar snel kwam daar een vrolijke gedachte voor terug, want ik wist dat het weer een aantal prachtige kleedkamerverhalen zou gaan opleveren. ‘Tuigje’, de hilariteit spat er van af bij deze man! Altijd oprecht en zonder schaamte… Dit seizoen ook in het veld een plekje naar voren opgeschoven, de misschien wel mooiste assist op je naam geschreven uit bij Wageningen en gewoon een energiek loopwonder dat we niet kunnen missen op het univv middenveld. Altijd een goed niveau gehaald ook als ik en andere door het ijs zakte! Jij gaat er altijd voor, je mentaliteit is fantastisch en daarnaast ook nog het voetballend vermogen om functioneel en sterk op te treden op het middenveld! Klasse! Mooie vrouw, mooie man, mooi leven, mooi nieuwe baan, mooi univv!
• Wat een hoge pijngrens, die Koen. Met Stefan de Vrij en Jordy Clasie als voorbeelden ga je niet ver komen, Koen.Heeft posters van Graziano Pellé boven zijn bed.
• Was vorig jaar al dichtbij de titel, maar zal ‘t dit jaar, mede door z’n Aziatisch reis niet gaan redden. Verdient echter toch gewoon een punt, omdat hij zich meer en meer ontpopt als Uni VV’er in hart en nieren, zeker nu hij niet meer elk weekend teruggaat naar Lichtenvoorde voor de was. Sterker nog, Flipse gaat zelfs samenwonen in het oude huis van Joris en Michelle. Dat moet wel het voorportaal zijn voor een mooie weg naar het Uni VV-coryfeeschap. Er zijn in elk geval genoeg verhalen om te vertellen. Als Flippie volgend jaar nog net iets vaker in Jos komt (samen met vrouwlief) is hij volgend jaar zeker kanshebber of die begeerde bokaal.
• Roept al jaren dat hij voor de titel van de speler van het jaar gaat, maar mist ook elk jaar veel te veel wedstrijden om daar echt voor in aanmerking te kunnen komen. Zou de nieuwe leider kunnen zijn maar dan moet hij eindelijk het voetballen eens voor het werken laten gaan… Nu hij eindelijk – samen met zijn vrouw die 1000 keer knapper dan hij is – een mooie woning in Nijmegen heeft weten te bemachtigen, moet dat toch gaan lukken. Doorgaan, Koen! Doorrrrgaan!

5 Merijn:

• Omdat hij ons op de training en bij het tweede ontzettend doet verwonderen. En een mooi eigenzinning geluid laat horen. Maar vooral omdat hij de laatste is die slimmer is dan zijn telefoon!
• Zeker dat jij gewoon punten hoort te krijgen! Je was van groot belang voor het team dit seizoen en dat is volgens mij gewoon te weinig gezegd! Veel goede functionele wedstrijden gespeeld in de 442 opstelling en iedere keer als ik zag dat je niet op de opstelling stond baalde ik er hard van! Wat een acties, weinig doelpunten maar wel mooie doelpunten! Echt, wat ben jij goed man! Met afstand de beste techniek van de derde klasse! Ik heb van je genoten dit seizoen!
• Koning in zaalvoetbal.Uiterst hoge productie dit seizoen.
• eeuwig talent en de beste speler van Uni VV die de bokaal nooit zal winnen. Mist waarschijnlijk de echte killermentaliteit, maar kan de meest schitterende dingen doen met een bal, daarom altijd een vermelding waard
• Ik ken de plannen van Merijn niet maar laat die jongen please please please nog blijven. Volgens hem hadden we die gasten van DVOV betaald om elke keer in dezelfde schijnbeweging te trappen maar geloof me Merijn: je bent fucking briljant als je het maar wil zijn!
• Zoals ieder jaar, waren de verwachtingen bij de groep voor het spel van Merijn weer hooggespannen.
Merijn, de man die bij aanvang van een training reikhalzend uitkijkt naar het spelen van kleine partijtjes, waar hij zijn onnavolgbare bewegingen kan maken en werkelijk waar iedereen keer op keer het bos in kan sturen. En ieder keer denken we weer met zijn allen; zaterdag gaat hij het doen, dan eindelijk! Op de wedstijd tegen Treffers uit, en een enkele bevlieging na, liet Merijn ons tot aan de laatste wedstijd wachten, maar daar was ie dan!
enkele aspecten voor Merijn:
-Merijn is van alle spelers het minst vatbaar voor kritiek, en alleen Jaap is minder coachbaar in het veld.
-ieder keer is het weer een verassing wat de ruilkast te bieden heeft
-21 bier en een appelsap
-De Refter en de bever

4 Wiebe:

• Fijne man, alleen jammer van dat Vitesse Hart.
• Alles aan Wiebe is fijn. Hoe hij buitenkantje voet uitverdedigt: Fijn. Hoe hij een balletje subtiel over de laatste linie heen legt: Fijn. Hoe hij in de kroeg ongestoord enkele liters pils wegzet: Fijn. Maar bovenal is het gewoon een fijne vent. Een fantastisch eerste seizoen bij UniVV and many to come!
• Zeer veel respect voor hoe je jezelf dit jaar hebt gepresenteerd en een plek hebt verworven binnen het team gezien je persoonlijke omstandigheden die je dit seizoen te verduren hebt gekregen! Een behendige speler en gemotiveerde speler, maar zeker ook in voor een grapje.
• mooi debuutjaar van deze begenadigde verdediger. Ging op den duur iets teveel op z’n talent vertrouwen en werd wat lui, maar liet later weer zien waarom ie nog een keer speler van het jaar gaat worden
• Ik geef Wiebe geen punten omdat hij de bokaal volgend jaar wat mij betreft glansrijk gaat winnen. Wiebe is echt een enorme aanwinst voor Uni, hij brengt rust, overzicht en coaching in het team. Hij bleef trainen, spelen, presteren en praten ondanks het verlies van zijn vader en daar heb ik heel veel bewondering voor. Dit jaar was zijn kennismakingsjaar waarin hij meteen een van de dragende spelers werd. De bokaal zou te vroeg komen maar als hij bij ons blijft is het slechts een kwestie van tijd.
• Nieuw, maar toch al zo vertrouwd. De onbetwiste voetbalkwaliteiten zijn bekend maar het mooiste is nog wel de kennis dat we daar nog lang niet alles van gezien hebben. Leuke gast, belangrijk geweest voor het vinden van het evenwicht in de verdediging en het hele team.
• Van sommige spelers heb ik begrepen dat je in je eerste jaar bij Uni vv geen speler van het jaar kan worden. Dat is misschien zo, maar toch verdient Wiebe punten. Na drie nederlagen aan het begin van het seizoen kwam Wiebe onze gelederen versterken. Vanaf de vierde wedstrijd zijn we punten gaan pakken en dat is wat mij betreft geen toeval. Wiebe is in verdedigend opzicht een slot op de deur, die ballen van de tegenstander als een magneet naar zich toe weet te trekken. Opbouwend is er ook vrij weinig aan te merken op zijn spel, en achter elke pass zit een idee. Ook zijn manier van coachen is erg prettig: altijd positief en om ons te helpen, mede daarom een toekomstig aanvoerder wat mij betreft. Naast zijn voetballende kwaliteiten heeft deze ‘Nijmeegse Vitessenaar uit Doetinchem’ ook laten zien dat ie niet snel een biertje laat staan. Privé heeft Wiebe geen makkelijke periode achter de rug, desondanks is hij bijna altijd aanwezig geweest. Dit jaar waarschijnlijk nog geen speler van het jaar, maar hierbij bombardeer ik Wiebe toen gedoodverfd winnaar van volgend
• Opeens was hij daar: da Wiebinator. Na 3 wedstrijden op rij verloren te hebben, moest de trainer ingrijpen. Uit het verre Tilburg werd Wiebe ingevlogen. Is nu al de beste speler van UNIvv. En nu al mijn speler van volgend jaar (alhoewel ik dat voorheen ook al weleens over Merijn en Koen heb geroepen..). Moet dan wel wat meer gaan coachen en een keer scoren. Vroeg na de laatste wedstrijd van het seizoen of andere spelers ook emotioneel waren omdat het seizoen voorbij was. Hoe moet dat nu wel niet zijn? Wiebe, het is goed dat jij er bent!
• Onze eigen mister-Vitesse heeft in zijn debuutjaar een uitstekende indruk achtergelaten. Wanneer je als laatste man functioneel gebruik maakt van lobjes om uit te verdedigen, verdient dat per definitie punten in dit klassement. Niet alleen kiest hij (tot vervelens toe) altijd de juiste positie binnen de lijnen, maar daarbuiten blijkt het ook een aanjager. Tijdens de enige echte UniVV stapavond was Wiebe de redder in nood als we weer eens teveel bier hadden besteld aan de bar. Zijn tijd komt nog wel.
• wat een geschenk dat hij bij ons speelt. Wat een talent! En wat een progressie kan onze Wieb nog maken. Heerlijke, gemotiveerde, aardige gast. Bewonderenswaardig hoe positief hij zich bleef inzetten ondanks het grote verlies van zijn vader. Nogmaals, wat ben ik blij dat onze Wiebe is overgekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.