Categorieën
Uni VV 1

Lofzang voor onze geweldige trainert!

Pim:

• Hulde voor het feit dat je er (zo goed als) elke training bent. Voor het feit dat je voor elke zaterdag hoofd je laat kraken. Voor het feit dat je oprecht teleurgesteld bent voor bankzitters. Voor het feit dat je betrokken bent. Voor het feit dat je enthousiast bent. Voor het feit dat je misschien wel meer tijd bent met voorbereiden dan met leiding geven. Hulde, hulde, hulde, voor het feit dat jij onze held bent.
• De nachtmerrie van elke oefenmeester: niet aanwezig zijn bij de beste prestatie van het team dit jaar, Lienden-uit.Voor het oog van alle spelersvrouwen bijna op de vuist gaan met een tegenstander is geen reclame voor Uni VV, trainer!Complimenten voor de enorme inzet en positiviteit van onze trainer!
• We zouden Pim tekort doen met de speler van het jaar verkiezing. Het zou haast een belediging zijn om hem daar punten voor toe te kennen. Als je het mij vraagt zouden we een nieuwe bokaal moeten kopen (of om in tradities te blijven: jatten) die we dan elk jaar, na een erehaag a la Ferguson te hebben gevormd, aan hem uit moeten reiken. Big up voor trainer Geerling!!!
• Top vent. Altijd aanwezig en gedreven. Zowel liefhebber en fanatiekeling. Hij weet het team te motiveren, of we nu een geweldige slechte serie resultaten hebben behaald of juist een geweldig goede serie resultaten hebben neergezet. Het is nooit genoeg voor deze trainer.
• De enige trainer zonder diploma’s in 3A, maar ook de enige trainer die de zin “Je hebt geen reden om te twijfelen aan de integriteit van MIJN grensrechter” kan zeggen zonder over zijn woorden te struikelen. Ik heb de afgelopen jaren verschillende trainers met de mooiste diploma’s gehad, maar jij doet daar zeker niet voor onder. En als persoon ben je misschien wel de beste trainer die ik gehad heb. Waar zou Uni vv zijn zonder coach Geerling? Bij Lienden uit leken we zonder onze succescoach te kunnen, maar tegen Lunteren uit hebben we laten zien dat we niet zonder jou kunnen. Deze nederlaag was dan ook om Bruno niet het gevoel te geven dat ie het binnenkort over kan nemen. Ook vind ik het mooi om te zien dat je tijdens trainingen en wedstrijden boven de groep staat en na de tijd in Jos gewoon één van de jongens bent. Coach Geerling is een topper!
•Onze coach, Pim Geerling.
Steeds meer leraar enminder leerling.
Looplijnen en kruisjes op het bord,
Hou de linies kort!
Superman, squatsen planking,
Alles voor een hogere ranking.
De clubman, fanatiek aanwezig,
vol bezieling met de wedstrijd bezig.
Nog geen periodewinst, weliswaar,
Toch een titel: Coach van het jaar.
• wederom een enorme pluim voor Pim! Hij is er altijd, terwijl zijn spelers regelmatig andere dingen te doen hebben op de trainingsavonden of op zaterdag. Heeft zich ontwikkeld tot een goede trainer die niet boven maar in de groep staat!
• Eind januari. Het vroor, ik was chagrijnig en reageerde dat al een paar weken af op mijn medespelers. Trainer Geerling riep me bij zich. Of ik me eens wat positiever op wilde stellen; dit leek nergens op. Ik voelde me voor het blok gezet Maar de trainer had gelijk. Had Pim mij 3 jaar eerder ook aan durven spreken? Nee, zeker niet. Trainer Geerling is gegroeid. Hij wordt steeds beter, slimmer, en tactisch en communicatief sterker. Trainer Geerling is een held: wij zijn niets zonder hem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.