Categorieën
Uni VV 1

Geef geld aan Kei Sterk Lichtenvoorde!

Zoals jullie wellicht wel weten, doen onze Koen, onze nieuwste aanwinst Arjan, trainingsbeest Maikel en de ons onbekende Rik mee aan de Alpe d’Huzes. ‘Om geld in te zamelen voor de bestrijding van de ziekte. Om te laten zien dat we een verschil kunnen maken!’ Onder het motto “opgeven is geen optie” rijden zij op 6 juni op één dag de legendarische Alpe d’Huez tot 6 keer op.

Ik vind dat Koen ons belachelijk weinig (lees: niet) gespamd heeft over deze topactie. En daarom pak ik bij dezen de handschoen op. Mannen, ga naar  de teampagina van Kei Sterk Lichtenvoorde en doneer! Gewoon doen!

 

2 reacties op “Geef geld aan Kei Sterk Lichtenvoorde!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.