Categorieën
Uni VV 1

De Cup met de Grote Oren; de Hans Alkemade bokaal

Beste Allen,

Na de 2-3 overwinning tegen DVOV gisteren rest er nog slechts een conclusie; het seizoen zit erop. We zijn geëindigd op een 9e plek. Misschien een ietwat teleurstellend eindresultaat, maar ik heb de tweede seizoenshelft wel een ijzersterk Univv gezien. Een team dat onder leiding van trainer Pim wederom is gegroeid (lofzang). Als we dat niveau volgend jaar een heel seizoen kunnen vasthouden ben ik ervan overtuigd dat we in de top 5 kunnen eindigen. Ik kan niet wachten tot de zomer voorbij is om weer met jullie samen op dat crematorium-veld te mogen spelen.

Maar…

…voordat we over seizoen 2013-2014 verder gaan praten staat er nog een verkiezing op het programma. De verkiezing van Univv-speler van het afgelopen jaar. De beker zal op 23 mei door mij worden uitgereikt tijdens de afsluitende avond. Vanaf vandaag tot en met donderdagavond 17 mei (00:00 uur) kunnen jullie stemmen op jullie top 3. Stem plus motivatie graag mailen naar MM.Floors@gmail.com.

Ik ben benieuwd wie 23 mei de troonopvolger gaat worden.

De Cup met de Grote Oren
De Cup met de Grote Oren

Met vriendelijke groet,

Marienjo ‘Miep’ Floors

PS Spelers kunnen maar eenmaal de beker winnen. Mochten jullie besluiten mij wederom te bekronen tot speler van het jaar, wat geheel logisch zou zijn, dan zal de beker naar de nummer 2 gaan 😉 voor een volledige lijst met winnaars kan je deze link volgen: Link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.