Categorieën
Uni VV 1

UNIvv1 legt Achilles ’29 / Brakkenstein de wil op

Slachtbank. Galavoorstelling. Kastje. Muur.Woorden die gisteren vielen na onze eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Het eerste zaterdagteam van Achilles ’29 (formerly known as Brakkenstein) had niets in te brengen tegen de mannen van training Geerling: na 90 minuten stond er een eindstand van 2-6 op het imaginaire scorebord.

De redenen voor deze eclatante overwinning? De ijzeren wil om te winnen, de sterke conditie, het durven voetballen. En – niet te vergeten – de zwakke tegenstander. Waar Brakkenstein het ons de voorgaande jaren altijd moeilijk wist te maken, deed het dat gisteren niet echt.

Wie er scoorden? Dirk (stiffie met rechts), Vincent (supervet afstandschot in de linkerbovenhoek), Marienjo (ja, toch?), nog een keer Vincent (toch?) en nog iemand (wie?). En trainer Geerling die een schitterende pass van Bauke – die de bal via een tegenstander bij Pim wist te krijgen – tot doelpunt promoveerde.

Mooie dingen voor de mensen! Nu door blijven gaan, nog meer durven voetballen, lekker blijven coachen en goalen maoken! En oh ja, ik verwacht de volgende keer dat Casper, Cyrille en de andere nieuwen het voortouw nemen bij het zingen van het clublied. Laaaalaalaaaa!

2 reacties op “UNIvv1 legt Achilles ’29 / Brakkenstein de wil op”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.