Categorieën
Uni VV 1

Verven met verve!

Wie wil helpen ons huisje mooi te maken?

Update 3:
Woonkamer: check
Studeerkamer: check
Halletje: check
Bedankt Gerben, Koen en Marienjo!
Nog steeds de slaapkamer waar werk te doen is. Marienjo (weer!) en Merijn komen donderdagavond helpen. Mooi!! Ik heb hoop dat het dan klaar is, maar misschien moet ik er vrijdagavond nogmaals overheen. Luuk?

Adres:
Jacob van Campenstraat 83

14 reacties op “Verven met verve!”

Helaas. Het mooie van de personificatie van UNIvv zijn, is dat je dan tijdens het schilderen in de Argentijnse zon zit… 🙂 Ik baal ervan, maar ach. Misschien nog tot morgen op de training!

Zoals per what’s app al aangegeven bij Pim: zondag gaat mij niet meer lukken.

Bij deze meld ik me dan ook aan voor de avonden volgende week. Ik stel mezelf 2x ter beschikking van het goede doel 🙂 Daarnaast heb ik vanaf 23 december vakantie en kan ik vast nog wel tijd vinden als dat nodig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.