Categorieƫn
Uni VV 1

Bijna klaar voor het nieuwe seizoen?!

Ik heb eventjes vakantie en door het rukweer alle tijd om lekker aan de site te pielen. Zoals jullie zien heb ik ‘m een aardige makeover gegeven. Vooral aan de achterkant is er een hoop veranderd: onze site is nu een echte ‘community’ (voor Luuk: dat is Engels voor gemeenschap). Iedereen heeft een eigen account; inloggen doe je aan de rechterkant. Wat dat voor voordelen heeft, leg ik jullie later allemaal uit. Voor nu alleen de vraag aan jullie: wat moet er allemaal nog beter en mooier aan de site? Ik heb zelf al een paar opmerkingen: zo moeten op de homepage de Engels woorden door Nederlandse vervangen woorden (geen idee waar ik dat doe) en valt op pagina’s de rechterzijbalk naar beneden. Nog meer opmerkingen? Kommaar, kommaar, kommaar…

3 reacties op “Bijna klaar voor het nieuwe seizoen?!”

Sterk werk Joris! Ziet er strak uit. Heb niet zoveel aan te merken, alleen valt de tekst hierboven nog over de avatar heen.
Verder lijkt ’t me een goed plan om de content weer eens te updaten en wat nieuwe foto’s toe te voegen danwel vervangen. Ik zal eens kijken of ik daar ook nog een bijdrage aan kan leveren….

De losse pagina’s zijn gefixt, de avatars nog niet… Grrr! En nieuwe foto’s voor de header zijn altijd welkom. Gewenste grootte: 742 bij 152 px (met rand), of 740 bij 150 (zonder rand). Kommaar, kommaar, kommaar!

Joehoe! Ook de avatars zijn gelukt! Dus nu als een malle avatars uploaden, teamgenoten. Bruno legt jullie uit hoe het moet. šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.