Categorieën
Uni VV 1

UNI vv 25 juni 2011: Een feest voor vrouwen

Lieve vrouwen van UNI vv!

Op 25 juni is het grote UNIveefeest in Trianon. We willen deze avond vooral organiseren voor jullie. Allereerst door het vastleggen van DJ Marijke. Natuurlijk een vrouw aan de knoppen. Verder beloven we dat we het niet zullen hebben over auto’s. En (bijna) niet over voetbal. Wel zullen we een poging doen om uit te leggen wat er nou zo leuk is aan dat spel met de bal en daarna nog even naar het café. Verder willen we bevorderen dat jouw man zich (nog) beter gaat kleden; daarvoor gaan we een landelijk bekende modekoning benaderen. Ook gaan we op zoek naar de laatste ontwikkelingen in de mode van de vrouwenschoen. En natuurlijk; de top vijf favoriete films van de UNI vv vrouw; nog nader te bepalen.

Programma

20.30 uur: Entree

21.00 uur: Deel één: Waarom mannen van voetbal houden en zich nog altijd slecht kleden.

21.45 uur: Pauze

22.00 uur: Deel twee: Waarom vrouwen van schoenen houden en romantische films.

23.00 uur: DANSEN

PS I: Nog even over de jongens van het derde. Een enorme club. Ze nemen een groot deel van het autobandengras in bezit op dinsdagavond. Dat is zonder meer een mooie waarneming. Een multicultureel verschijnsel voor jong en oud. Onder hen de nieuwe penningmeester Arie Zwart. Een van de weinigen van het stel die weet wat dat is, het fenomeen Gerrit Keukens, alias Jerry Kitchens. Dat roept de vraag op hoe het zit met dat derde. In relatie met UNI vv. Zullen ze bijvoorbeeld wel komen op 25 juni? Hoe is de band met de rest van UNI vv? Afgelopen zaterdag werd ik al grotendeels gerustgesteld. Er stond een mooi groepje aan zo’n skihut tafel op het terras van zo’n beetje het beste cafe van Nederland; Jos. Dus die band is er al. En natuurlijk een penningmeester in hun midden.

PS II: Het orakel uit Beek. Over de finale van de Champions League. ‘Ik ben toch bang dat ze tekort komen.’ Met ‘ze’ bedoelt Rinus Barcelona. Hij gebruikt ‘bang’ omdat hij ook wil dat Barcelona wint. Althans het mooie voetbal. Met ’tekort komen’ geeft Rinus aan dat de verdediging van Barca mogelijk niet sterk genoeg is. Coaches zijn altijd bang. Om te verliezen. Daarom staat verdedigen vaak voorop. Want daar hebben voetballers geen zin in. Tuurlijk niet. Beetje achter een tegenstander aan lopen. Degene die het beste verdedigt wint. Zaterdag gaan we kijken of het waar is.

Het derde heeft inmiddels per mail gereageerd:
Beste Koos

Je laatste mail heeft nogal wat teweeg gebracht bij ons echte voetbalmannen van het derde. Natuurlijk stellen we (ik als penningmeester in het bijzonder……) je inspanningen als propper op zichzelf zeer op prijs. Maar dit kan natuurlijk niet. Voetballers van UniVV voetballen op zaterdagmiddag en drinken daarna bier. Zonder vrouwen. Een keer per jaar is het feest. Met vrouwen. De mannen drinken dan bier, lullen over vrouwen en voetbal en maken foute grappen. De muziek staat hard. De vrouwen trekken een mooi jurkje aan, drinken een wijntje en dansen. De mannen kijken er naar en ouwehoeren verder. Wat later op de avond worden de grappen leuker, de drank sterker en lonken de vrouwen beschaafd naar de mannen van het derde. Zo doen we dat. Geen modeshow of vrouwenfilms. Laten we de natuurlijke orde herstellen. Marijke mixt maar in de keuken en Ajax kampioen.

Namens de echte mannen van het derde.
Arie

1 reactie op “UNI vv 25 juni 2011: Een feest voor vrouwen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.