Categorieën
Uni VV 1

Komende woensdag: Barça – Real!

Komende woensdag staat voor de tweede keer deze week Barcelona tegen Real Madrid op het programma, ditmaal in het kader van de finale van de Copa de Rey. En omdat ik daar gisteren al zin in had, heb ik toen al – op kosten van vriend De Beuk – die wedstrijd aangeschaft. Oke, per ongeluk, maar ach. Daarom zijn jullie komende woensdag allemaal welkom om bij mij thuis futjebol te komen kijken. De aftrap is om 21.30 uur.

5 reacties op “Komende woensdag: Barça – Real!”

Jorrie,
Ik weet nog niet hoe het allemaal gaat lopen dus mijn aanwezigheid is onder voorbehoud (zoals jij daar ook zo lekker vaag over kunt zijn).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.