Categorieën
Uni VV 1

Even wat analyses…

Leve Google Analytics! Dat zorgt er namelijk voor dat we aan de achterkant van de site in de gaten kunnen houden wat er aan de voorkant binnenkomt. En dat zorgt soms voor leuke inkijkjes. Wat dachten jullie van de verschillende landen waar www.univv1.nl al op het scherm is verschenen?


Grootste stijger is Sudan! Hallllloooo Melvinho!

En altijd mooi: de zoekwoorden… ‘Sjoerd Reupelingsterger’ is de zoekterm die ervoor zorgt dat wij de meeste traffic op onze site krijgen. Ongelooflijk maar waar. Een andere mooie in de top 10: ‘univv steelt’. Sja!

Andere mooie zoektermen waar mensen op binnenkomen: ‘met de vut’, ‘lachen, gieren, brullen’ en ‘oppas nijmegen gezocht’. Je maakt het mee bij UNIvv…

2 reacties op “Even wat analyses…”

Die “Sudan : 24” claim ik! Kom net terug van een weekje kamelenhoeden en maak het goed. Zelfs na een week op slechts kamelenmelk en water-waar-onze-Waal-kraakhelder-bij-lijkt. Het was een mooie week vol veel nieuwe ervaringen; kameelrijden, op de grond slapen tussen de slangen, liters, liters en nog eens liters kamelenmelk en een tolk die weinig heil zag in tolken, meer in zich met “mijn respondenten” bemoeien en mij vertellen wat ik wel en niet moest doen. Ik ben nu in Kassala waar ik nog een dag met de beste (maar schokkend irritante) man moet doorbrengen, daarna naar Khartoum. In Khartoum ligt mijn goede vriend (die ik ken uit Nederland) met Tyfus (of een andere serieuze besmettelijke ziekte waar ik denk ik -al-Hamdulilahi- tegen ben ingeënt) in bed. Ik zal deze week weer wat potjes voetbal spelen in een buitenwijk van de hoofdstad waar ik enkele voetbalvrienden heb gemaakt en na één wedstrijd al als mid-mid werd ingezet en “captain” werd genoemd (al zou dat ook heel goed kunnen zijn omdat -Merijn- een wel erg lastig uit te spreken naam is (net als Pepsi, dat heet hier bibsi, maar dat terzijde)).

Ik zie dat de resultaten allesbehalve tegenvallen. Ga zo door mannen! Ik mis jullie wel, in’shAllah houd ik het nog drie maanden vol!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.