Categorie├źn
Uni VV 1

Beukie scheurt pinkpees!

Ja, dames en heren, jullie lezen het goed. Onze Beukie, de man die afgelopen zaterdag nog zo enorm uitblonk op de linksbackpositie, heeft in de warming up van deze topmatch de pees van zijn pink gescheurd. Il maestro loopt op het moment van schrijven met een bonk gips om de arm en wordt deze week (misschien vandaag al…) geopereerd. Fruitmanden en beterschapswensen zijn dan ook van harte welkom op de Dommer van Poldersveldtweg!

UPDATE: Wouter wordt – als alles volgens plan gaat… – morgen (vrijdag 24 september) geopereerd.

5 reacties op “Beukie scheurt pinkpees!”

Ik weet dat Beukie het voetbaltalent in z’n pink heeft zitten, maar hoe krijg je ’t precies voor elkaar om die te scheuren, in de warming-up nog wel?

Sterkte Wouter!

Vandaag nog niet aan de beurt, wel de halve dag in het ziekenhuis geweest. Het is allemaal best lastig en het gaat een hele tijd duren. Ben ik toch blij dat ik de wedstrijd nog gespeeld heb.

Klote dit, Wouter, je vreesde al zoiets… Een goede diagnose van jezelf zo blijkt. Ik hoor Huub nog zeggen “vingerkootje uit de kom”, bleek ie er al meteen goed terug te zijn ingezet door Huub, dus dat pijnlijke geruk van ons was niet echt meer nodig geweest ;-). Maar dit terzijde. Hoe is de voorspelling? Veel succes met herstel jongen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.