Categorieën
Uni VV 1

Goed nieuws…

Goed nieuws: het ‘thuis’voordeel wordt niet veroorzaakt door de grootte van supportersschare, zo blijkt uit waardevol psychologisch onderzoek.
Het gegeven dat wij geen twaalfde man hebben, is dus helemaal niet van invloed op het uiteindelijke resultaat. Voor ons weer een excuus minder om geen kampioen te worden en voor onze vriendinnen waarschijnlijk weer een excuus meer om een zaterdagmiddag zinvoller te besteden dan op een regenachtig voetbalveld te staan…

1 reactie op “Goed nieuws…”

Ons thuisvoordeel kan naast dat onze tegenstander op vreemd terrein speelt ook verklaard worden doordat zij niet gewend zijn om in zo’n troosteloze ambiance (naar Zelos-speler: ‘crematorium-sfeer’) te spelen. Weer geen excuus voor ons en wel voor onze vrouwen….. Maar zal wel nooit onderzocht zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.