Categorie├źn
Uni VV 1

En ook De Treffers geeft het goede voorbeeld…

‘Samen met De Treffers kunnen wij de hele wereld aan’. Zie daar de eerste regel van het clublied van mijn oude cluppie uit Groesbeek. En die eerste regel werd vanmiddag bewaarheid. Rohda Raalte werd met 0-5 verslagen, waardoor de roodzwarten zich eindelijk weer eens de kampioen van de Hoofdklasse C mag noemen.

Komende donderdag begint het toetje van de hoofdklassekampioenen. De Treffers mag het dan voor het algehele kampioenschap van de zondagamateurs opnemen tegen AFC uit Amsterdam. Aftrap: 14.30 uur. Wie gaat er mee om wat inspiratie op te doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.