Categorieën
Uni VV 1

Degradatie Zelos zonder tranen (Gelderlander)

ZELHEM – Zelos is zaterdagmiddag gedegradeerd uit de derde klasse. Na de 0-2 nederlaag in de heenwedstrijd was Uni vv ook in Nijmegen te sterk (3-2). De uitslag doet vermoeden alsof de toeschouwers een leuke wedstrijd hebben gezien. Dat was niet het geval. De 1-0 in de tweede minuut hielp de hoop op een leuke wedstrijd om zeep.

De spelers van Zelos waren rustig na de degradatie. Waar elders tranen met tuiten vloeien, was de berusting in het Zelhemse kamp groot.

Ook de omstandigheden werkten niet mee. Zo was de ambiance bij de Nijmeegse studentenclub te vergelijken met een crematorium. Zelos wist zich daar niet aan te ontworstelen. ,,We gaven voor rust geen kans weg en toch staan we 2-0 achter door zondagschoten”, vatte trainer Henri Golstein samen. ,,Zelf kregen we ook geen kansen, maar we kunnen toch tegen mensen oplopen als we ze moeten verdedigen, dan kunnen ze ook niet schieten.”

Uni vv-Zelos 3-2 (2-0). 2-1 Ruben Masselink (pen.), 3-2 Sil Ozman.

Opstelling Zelos: Reindsen, Ozman, Vos, Beumer, Wiltink (Jochemsen), Roelofs, Masselink, Horstman (Luesink), Diepenbroek, Wolsink, Van Londen (Bulten).

3 reacties op “Degradatie Zelos zonder tranen (Gelderlander)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.