Categorie├źn
Uni VV 1

Nieuwe update van Beukie

Hoi allemaal

Al weer een maand verder en een heleboel ervaringen rijker. Australie is een geweldig mooi land en de natuur is er indrukwekkend, maar Nieuw zeeland is gewoon overweldigend. De natuur is zo ontzettend mooi en afwisselend, het ene moment sta je aan een geweldig mooie kust of baai, de volgende dag tussen de besneeuwde bergen en gletsjers om vervolgens 200 km verderop in de mooiste fjorden en sounds rond te varen. Ook de vele vogels, dolfijnen en walvissen die we gespot hebben zijn een mooie ervaring.

Zoals jullie horen hebben we het ontzettend naar ons zin en de tijd vliegt voorbij. Sinds eergisterer zijn we op het noordereiland voor al weer de laatste twee weken, we zijn benieuwd. Ik hoop dat bij jullie ook alles goed gaat.

Tot snel.
Groeten en veel liefs,
Wouter en Nicolette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.