Categorieƫn
Uni VV 1

Bert….lul

Nadat ik gisteren een prachtig schot in gedachten had, stond daar ineens het granieten been van Bertje Bertje. Standvastig als hij is, vouwden mijn middenvoetsbeentjes zich om zijn scheen heen. Aangezien ik er vanochtend niet meer op kon lopen heb ik mijn klassen even gelaten voor wat ze zijn en een fotootje laten maken. Gelukkig heeft Bert ook nog zijn zachte kant blijkbaar en is er niks gebroken. Maar zal ik er op zeker een aantal weekjes uitliggen, balen dus! Veel succes zaterdag en ik kijk nog even of het me lukt om er bij te zijn!

Bert ik verwacht wel minstens 2 doelpunten van je zaterdag die je dan aan mij opdraagt šŸ˜‰

3 reacties op “Bert….lul”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.