Categorie├źn
Uni VV 1

G’day mate

Even een mailtje uit het geweldige Australie. Ten eerste nog de beste wensen voor iedereen (beetje laat maar zeker gemeend). De eerste maand van onze reis zit er al bijna op en we hebben het verschrikkelijk naar ons zin. We hebben al zoveel mooie dingen gezien en hebben al zo’n 5000 km afgelegd met een oude camper. Een maand geleden aangekomen in Perth, een hele omslag. In Nederland kwamen we bijna niet weg door de sneeuw en hier was het boven de 30 graden. Maar geen omslag om over te klagen. Vanaf de tweede dag zijn we op ondekkingsreis gegaan via de kust naar het zuiden om vervolgens richting het oosten te rijden allemaal langs de kust. We hebben zoveel mooie en verschillende stranden, kliffen, baaitjes gezien het houdt maar niet op. Natuurlijk is er ook heel veel niets, bv. de Nullarbor plain road waar je over 1500 km alleen maar een paar roadhouses en veel dode kangoeroe’s tegenkomt. Na de Nullarbor kwamen we in het ‘drukke’ Australie met iets meer groen, hier zitten op de campings vaak veel kangoeroes en we hebben ook al wat emoes bij de camper op bezoek gehad, supergaaf allemaal. De afgelopen week zijn we in de Grampians, een national park dat wat meer naar het noorden ligt, en waar de natuur,uitzichten en de trails verschrikkelijk mooi zijn, geweest. Vervolgens weer naar de kust gereden om de great ocean road te gaan rijden. Daar natuurlijk de twaalf appostelen bekeken (en nog veel meer). Onderweg ook nog een familie koala tegengekomen. Op het moment zitten we in Melbourne te genieten van de zon, jammer genoeg zijn we net iets te vroeg voor de Australian Open. Nog een week te gaan in Australie en dan op naar Nieuw Zeeland.

Wij hopen dat we jullie niet jaloers hebben gemaakt, en dat alles verder goed gaat daar in het koude Nederland.

Greetings and no worries,
Wouter en Nicolette

1 reactie op “G’day mate”

En via de sms dacht ik Wouter gisteren te tippen om de Australian Open te bezoeken, of eventueel de Tour Down under, hoor ik dat onze rechtsback, pardon: rechtsbuiten, inmiddels in Sydney zit, en richting the blue mountains reist. Die twee houden het tempo hoog! Dat belooft wat voor de 2e helft van het seizoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.