Categorieƫn
Uni VV 1

BBQ2

Hey Mannen,
Het is zover, morgen vindt de afsluiting van het seizoen 2008-2009 plaats. Ik heb me gisteren helemaal het rambam gesjouwd zodat niemand ook maar iets tekort komt. Ook heb ik jullie stemmen in de gaten gehouden en ik mis nog wat namen. Te weten:

Chris (what a surprise), Bert, Willem, Barry (elke minuut telt), Bruno en Kevin. Breng dus snel jullie stem uit op sjoerd (underscore=_)arcen at hotmail.com. Dan kan ik het plaatje gaan bestellen! Zorg dus dat je er morgen rond 19.00 bent en droom vannacht nog even van die beker! Ik zal ‘m vast poetsen. Sleedoornstraat 26 is the place to B.
Tot morgen!

8 reacties op “BBQ2”

Kwam Chris gisteren tegen toen hij zijn kinderen aan het uitlaten was en hij vroeg me toen of ik al gestemd had. Misschien heeft hij de postduif met zijn stemmen naar je oude adres gestuurd…

hahaha Sjoerdje, heb net gestemd……jajaja heb zelf gezien dat adres niet klopte (je bent arcen vergeten)…maar of Bert, Willem en Barry zo scherp zijn weet ik niet.

Afsluiter… en dus telt de vrijdag big lebowski alweer mee voor de punten voor volgend jaar! Sjoerd, ik zou zeggen, laat alvast 2 plaatjes graveren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.