Categorieën
Uni VV 1

Slecht nieuws…

…kan soms ook goed nieuws zijn. Mijn broertje belde gisteren op om te vertellen hoe zijn eerste promotie-degradatiewedstrijd was gegaan. Met zijn club Blauw Wit (net 2e geworden in de 4e klasse op twee punten achterstand van de kampioen) traden ze aan tegen Avereest (2 na laatste in de 3e klasse). En hoewel Blauw Wit de afgelopen vijf wedstrijden in hun competitie had gewonnen en sinds november niet meer had verloren en Avereest in de laatste zes wedstrijden van hun competitie slechts vier punten wist te halen, verloor Blauw Wit toch met 2 0.
Zo zien we maar weer dat resultaten uit het verleden weinig garanties geven. Tegen m’n broer zei ik: uithuilen, komende week twee keer trainen en zaterdag keihard aan de bak. Tegen ons zeg ik: het uithuilen ligt ver achter ons, komende week weer twee keer trainen (vooral Kevin en Merijn ;-)) en zaterdag keihard aan de bak.
Tot morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.