Categorieën
Uni VV 1

UNI vv pakt weer een punt van hoogvlieger (Gelderlander)

NIJMEGEN – UNI vv speelde zater­dag met 2-2 gelijk tegen het Arn­hemse ESA en zat goed in de wed­strijd. Trainer Leo Gardien: „Wij hadden voortdurend het initiatief en vooral veel kansen. Pas in het laatste kwartier viel de dik verdien­de gelijkmaker.” Een dekkingsfout leidde na acht minuten tot 0-1. Vlak voor rust trof Bert Tolkamp de paal. ESA maakte 0-2. Chris de Groot scoorde na een corner 1-2. Zeven minuten voor afloop trof Wout Abbink uit de rebound het doel. UNI raakte daarna nog de lat.

Ton Keijman is een tevreden trainer na remise van ESA

ARNHEM – ESA speelde zaterdag in de derde klasse A met 2-2 gelijk te­gen Uni vv. Ton Keijman, trainer van de Arnhemse ploeg, was na­derhand beter te spreken over de prestaties van zijn team dan een week geleden.
„Er was vandaag meer beleving bij mijn spelers”, zo verklaarde Keij­man na het gelijkspel. „Het is jam­mer dat we een 0-2 voorsprong hebben laten glippen, dat mag ei­genlijk niet gebeuren. Maar van­daag werd er behoorlijk gevoet­bald door ESA.” De kleinste man van het veld, Jean Rene Teering, zette ESA met een kopbal op een 0-1 voorsprong. Na de rust verdubbelde topscorer Ste­fan Gezius de marge: 0-2. ESA leek op een eenvoudige zege af te stevenen, maar niets bleek minder waar. Nadat Uni vv op 1­-2 was gekomen liet uitgerekend Ge­zius twee prima kansen liggen om de wedstrijd te beslissen.
Uni vv putte moed uit deze mis­sers. De thuisploeg ging op jacht naar de gelijkmaker en met een fantastische volley werd doelman Richard Miedema geklopt: 2-2. Bijna zou Uni vv met de volle winst er vandoor gaan, maar Mie­dema had een engeltje op de lat, toen Uni vv op de dwarsligger knalde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.