Categorieën
Uni VV 1

UNI vv verliest van naaste concurrent (Gelderlander)

NIJMEGEN – Derde klasser UNI vv verloor van het zaterdagteam van Lienden (0-1) en verwisselde met de tegenstander van plaats. Het verlies had ook nadelige gevolgen in de strijd om de tweede periode­titel. Met name Willem Klaassen had enkele uitstekende mogelijkhe­den zijn ploeg op voorsprong te zetten. Trainer Leo Gardien: „ Het is jammer dat we het niet afmaak­ten. Kansen waren er zeker. Vlak voor de beslissende 0- 1 van Rick Timmer na een dekkingsfout had Klaassen een vrije schietkans.”

Wil, misschien een schrale troost, maar ik vond je goed!

1 reactie op “UNI vv verliest van naaste concurrent (Gelderlander)”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.