Categorieën
Uni VV 1

The final step

Na twee maanden van afzien, kapotte ruggen, pijnlijke knieën en haren vol verf is het dan zover. We gaan eindelijk verhuizen. We beginnen op zaterdag 4 april op ons gemak wat spulletjes te verhuizen en hopen de grote slag te gaan slaan op zondag 5 april. Wil je het beste plekje in de tuin dus alvast uitkiezen voor de bbq dan ben je van harte welkom komend weekend. Onder het mom “gelukkig hebben we de foto’s nog” hier wat klussende univv’ers gekiekt! Joost, er mag dan geen foto van je gemaakt zijn maar die vloer boven zegt genoeg! Alvast bedankt mannen!

Willem en Wouter
Wout en Joris
Bruno

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.