Categorie├źn
Uni VV 1

11 april naar Merlijn?

Boys! Op zaterdagavond 11 april (de avond na onze winstpartij bij Excelsior Zetten) zullen in Merlijn (voor good old Willem: de HBO-soos) twee puike bands de pannen van het dak gaan spelen. Hoofdact is de Belgisch-Nederlandse band Drive Like Maria -gisteren helaas in DWDD en binnenkort dus mainstream- waar de CD nu van op de Luisterpaal te beluisteren is. Kernwoorden? Ruig doch luisterbaar! In het voorprogramma staat Sugartoosh, de band van de collega van Wouter die afgelopen zondag in De Deut speelde (de band dus, Wouter niet…). Fijne jongens, die bovendien nog kunnen speulen ook en daarbij ook het publiek weten te bespelen.

Kaarten kosten 6 euro en zijn op de site van Doornroosje te bestellen. Ik heb er direct vier gekocht, omdat ik bang dat het -na het optreden in DWDD- hard gaat met de verkoop. Wie gaat er mee?

4 reacties op “11 april naar Merlijn?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.