Categorieën
Uni VV 1

UNI vv – SP Teuge 1-0 (Gelderlander)

Vlak voor rust gingen Nijmeegse inzetten van Chris de Groot, Wout Abbink en Bert Tolkamp over. UNI had na de rust aan één treffer voldoende voor de krappe winst. In een poging de winst te forceren bracht trainer Leo Gar­dien Joris van Meel en Merijn Of­fringa in de ploeg. De laatste werd na 65 minuten matchwinner met een dwarrelbal die via de paal binnen viel: 1-0. Teuge speelde niet doortastend. De onlangs naar Oploo verhuisde UNI-keeper Bas Boonen toont we­kelijks zijn goede vorm en hield de nul.

en uit de Stentor:

Schotloos Teuge verliest

APELDOORN – Zaterdagderdeklasser Teuge heeft zijn laatste wedstrijd voor de winterstop niet winnend kunnen afsluiten. Teuge ging op bezoek bij UNI VV en keerde met lege handen huiswaarts. De thuisploeg was met 1-0 net iets te sterk.

Teuge-trainer Jan Ligtenberg was, ondanks de nederlaag, niet bepaald ontevreden over zijn ploeg. ,,We hebben eigenlijk best aardig gespeeld. Met het door ons vertoonde spel was niets mis. Het probleem was dat we de kansen die we kregen onbenut lieten. Dat is al het gehele seizoen ons manco. Als je kijkt naar de ranglijst zijn wij de ploeg die de minste doelpunten heeft gemaakt. Ook tegen UNI brak ons dat weer op. Ons spel is prima, maar we moeten aan onze efficiëntie gaan werken. Er zijn op dit moment bij ons te weinig jongens die een doelpunt kunnen maken.”

Toch ziet Ligtenberg op voetbaltechnisch gebied progressie in zijn ploeg. ,,Als ik het huidige spel vergelijk met dat van vorig jaar dan zijn we nu een stuk verder. Waar we vorig jaar moesten afwachten hoe de tegenstander speelde en ons spel daar vervolgens op aanpasten, is dat nu heel anders. We zijn nu in staat om dominanter te spelen en de wedstrijden meer naar onze hand te zetten. Dat geeft mij en de ploeg een goed gevoel.”

,,Toch blijft het dan jammer dat we zo’n wedstrijd tegen Uni niet kunnen omzetten in een overwinning”, vervolgde Ligtenberg. ,,Zeker gezien het spelbeeld had dat er vandaag wel ingezeten. We kwamen tien minuten voor tijd op een 1-0 achterstand, maar zelfs daarna kregen we nog enkele kansen op de gelijkmaker. De scheidsrechter onthield ons in mijn ogen ook nog eens een zuivere penalty. Op dit moment zit het niet mee en zijn de druiven voor ons behoorlijk zuur.”

2 reacties op “UNI vv – SP Teuge 1-0 (Gelderlander)”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.