Categorieën
Uni VV 1

Spetterend duel UNI vv (Gelderlander)

NIJMEGEN – UNI vv pakte in de zaterdagse derde klas­se drie punten bij SKV in Wageningen.
Op de valreep leidde een counter tot 1-2.

SKV-UNI vv 1-2
UNI-trainer Leo Gardien: „Het was een spetterend duel waar veel spanning op zat. We haalden een mooie zege. Huub Meijering scoor­de twee keer, hij loopt één op één.” Na bijna een half uur werd het 0-1 . Het duurde tot diep in de tweede helft voordat het 0-2 werd.

en

SKV kwakkelt ook verder. Won de Wageningse derdeklasser vorige week bij Gazelle Nieuwland (3-2), op eigen veld was zaterdag UNI vv de baas: 1-2. SKV mocht zich dat zelf verwijten. Te vaak werden kansen gemist. UNI vv kwam zodoende voor rust op 0-1. In de tweede helft werd het ook nog 0-2 op De Zoom. Pas in de slotminuut bracht Bas van de Sande de spanning nog enigs­zins terug. De tijd was evenwel te kort om nog naast de Nijmeegse brigade te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.