Categorieën
Uni VV 1

UNI vv verliest turbulente wedstrijd (Gelderlander)

Lienden-UNI vv 4-1
Een dieptepass leidde tot 1- 0. De 2-0 was een kopie daarvan. Een inzet van Sjoerd Reutlingsperger van de gasten trof de paal. UNI-keeper Bas Boonen stopte een penalty.
Direct na rust kopte voorstopper Chris de Groot raak: 2-1. Het duel verliep turbulent. De Liendense trainer werd naar de tribune verwezen. Het werd 3-1 middels een kopbal en vlak voor tijd viel de 4-1 uit een penalty. Boonen kreeg daarbij zijn tweede geel.

en

Lienden- aanwinst Przemek Szeller weet doel van UNI goed te vinden
LIENDEN – De zaterdagvoetballers van FC Lienden herstelden zich uitstekend van de 2- 0 nederlaag van vorige week. Tegen UNI vv uit Nijmegen werd het een afgetekende 4-1 overwinning voor de ploeg van trainer Jacob van Zanten. Door deze zege staat FC Lienden nu op de tweede plaats.
De start was veelbelovend voor FC Lienden. De Nijmegenaren hadden nog geen bal aangeraakt of het was al 1-0. Mark den Hartogh speelde Randy van Voorthuizen aan. Die bereikte Arjan van Eldik en bij de tweede paal scoorde de Poolse aanwinst Przemek Szeller zijn eerste goal voor Lienden.
Na een half uur tekende Patrick Blijderveen uit een voorzet van Van Voorthuizen al voor de 2- 0.
Van Voorthuizen kreeg de smaak te pakken en pakte bij een strafschop van Lienden de bal af van Den Hartogh, de vaste nemer. Hij miste royaal. Het bleef 2-0 en na de pauze werd het zelfs nog even spannend: 2-1.

FC Lienden had ook na de pauze meer balbezit en dat leidde twintig minuten voor tijd tot de 31 van opnieuw Semec. Toen Lienden opnieuw een strafschop kreeg, stelde Den Hartogh zich wel achter de bal op. Hij schoof de bal binnen: 4-1.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.