Categorieën
Uni VV 1

De boete van Mattijs M

Nu alle rekeningen van het weekendje weg betaald zijn, is het tijd voor uitbetalen. Afgelopen weekend werd er echter een verhitte discussie gevoerd over het al dan niet gezamenlijk betalen van de boete van Mattijs M. Democratisch als wij zijn lijkt ’t me goed om hier daarom over te stemmen. Daarom de volgende vraag:

n

{democracy:6}

4 reacties op “De boete van Mattijs M”

Mannen, bij nadere bestudering van de boete blijkt deze te zijn uitgeschreven op zaterdag 14 juni om 14.46 uur. Aangezien ik pas rond 21.30 diezelfde dag op niet geheel duidelijke wijze, middels een onsamenhangend betoog, door personen met een zwaar oostelijk accent, waarschijnlijk op de hoogte ben gebracht van de geldende situatie aangaande parkeergelden, kan mij deze boete niet verweten worden. Bij deze ga ik dan ook voor volledige vrijspraak, middels kwijtschelding van het openstaande bedrag.

Mocht dit pleidooi te zwak zijn, dan schrijf ik morgen wel ff een kwartiertje extra weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.