Categorie├źn
Uni VV 1

Bruno scoort eindelijk NIET!

Groot nieuws! Bruno van de Laar, topscoorder van UNIvv met drie doelpunten in drie duels, heeft gisterenavond in de wedstrijd tegen Overasseltse Boys eindelijk eens NIET gescoord. Overasselt (3x) en Huub en Joris deden dat wel, waardoor er na 90 minuten een 2-3 stand op het imaginaire scorebord stond.

Weg met de oefenperiode, competitie here we come! Donderdag gaan we om 19.30 uur stipt trainen (19.15 uur aanwezig) om vervolgens het praathok in te gaan. Zaterdag zal Otterlo namelijk naar de slachtbank geleid moeten worden!

1 reactie op “Bruno scoort eindelijk NIET!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.