Categorieën
Uni VV 1

UNI vv schiet weinig op met gelijkspel (Gelderlander)

NIJMEGEN – De 1- 1 tegen Redichem was een teleurstelling voor UNI vv. De concurrenten haalden mas­saal punten binnen zodat de uni­versiteitsploeg met het ene punt weinig opschoot. Trainer Leo Gar­dien: „We hadden nog geluk dat onze keeper Bas Boonen een penalty stopte. Nu hadden we ten­minste nog één punt.” De 0- 1 na twintig minuten werd gevolgd door de 1-1 van Huub Meijering, op assist van Wout Abbing. UNI had na rust veel dreiging in het spel, maar miste koelbloedigheid.

Op het Nijmeegse kunstgras speel­de Redichem met 1-1 gelijk tegen Uni vv. „Het was wennen voor ons. Je kon zien dat Uni gewend was op dit veld te spelen”, zag Re­dichem- trainer Fred Swart. Na een half uur kwam Redichem in het ritme en zorgde de weer her­stelde Bert Jurrius voor 0- 1. Bin­nen vijf minuten trok Hans Meije­rink de stand gelijk. Redichem liet in de tweede helft de winst liggen, Bert Jurrius miste een strafschop.

1 reactie op “UNI vv schiet weinig op met gelijkspel (Gelderlander)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.